Evtim Djerekarov Отговорено Март 31, 2009 Отговорено Март 31, 2009 (Редактирано) е ако говориш за фендерско тремоло, то може да се наглася и така, че да не стъпва на китарата, а да стои в такова положение, че да може и да качва тона, не само да отпуска. И това в много случаи е желателно. Ти и на флойда да си сложиш ръката, пак ще вдигнеш малко тона. Некои хора пък се оплакват, че им е твърдо тремолото и не могат да си ръкат с лекота.... Редактирано Март 31, 2009 от Evtim Djerekarov Цитирай
Jorko_Beliata Отговорено Март 31, 2009 Отговорено Март 31, 2009 С EDGE ІІІ съм. Предпочитам го твърдо, просто защото не пипам ръчката - само бендвам Не съм се замислял, че може да се регулира всъщност. Цитирай
abductor Отговорено Март 31, 2009 Отговорено Март 31, 2009 Аз лично познавам доста хора, които им харесва да свирят с много меко тремоло, на мене лично не ми е особено комфортно, но хора - разни. Що се отнася до китарите втора ръка - въобще не съм съгласен с тебе, защото за парите които ще дадеш за чисто нова китара, която не е нещо особено, можеш да вземеш що-годе свестен инструмент, просто защото този, който го продава му е омръзнал и иска да си вземе друг, а не защото е амортизиран. Освен това леките драскотини и чуквания неминуемо се появяват скоро на новата китара, а и те не влияят на тона й (е, ако е откъртен единия рог да речем, ще има ефект ). Пък и да не забравяме, че навремето китарите бяха много по-качетвени като цяло. Цитирай
Recommended Posts