yakiya Публикувано Март 29, 2009 Публикувано Март 29, 2009 С големо желание я подхващам ,ма кво ше се получи незнам.Извинявам се предварително! http://www.4shared.com/file/95638844/25d25...l_and_kill.html Цитирай
Rock Forever Отговорено Март 29, 2009 Отговорено Март 29, 2009 Ако трябва да съм откровен вокалът ме отказа да го изслушам цялото Другото до колкото можах да преценя е добре. Цитирай
hand_of_doom Отговорено Май 9, 2009 Отговорено Май 9, 2009 Вокалите просто ме убиха на място Иначе инструменталът като цяло беше повече от приличен. Щеше ми се да чуя и останалата част от песента, ама колкото - толкова... Цитирай
Necrophagist Отговорено Май 9, 2009 Отговорено Май 9, 2009 ако питате мен ракията му е била малко когато е записвал Поздрави Цецо от Шумен Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Май 9, 2009 Отговорено Май 9, 2009 Е, изпревари ме! Аз сега подготвих инструментала на The Demon's Whip, ама другата събота и неделя ще запиша вокалите, че да си тръгнат съседите по градове, села и паланки. Вокала е много зле. Барабаните може да ги поошкуриш тук-там. Китарата я даваш много траш. Трябва да е повече спийд Manowar са повече от 50% вокална работа. Все пак Eric Adams не е вчерашен, макар че и той като млад не е имал кой знае какъв успех. Ако сте попадали на демото на Defender ще разберете. Цитирай
Necrophagist Отговорено Май 9, 2009 Отговорено Май 9, 2009 (Редактирано) ако и то е боза като последните неща на manowar (без да се обиждат феновете ) Редактирано Май 9, 2009 от Necrophagist Цитирай
fusion Отговорено Май 9, 2009 Отговорено Май 9, 2009 ако питате мен ракията му е била малко когато е записвал Поздрави Цецо от Шумен Личи си желанието и надъхвацията, но трябва и още нещо Аз съм нещо като анти-фен на тая банда, но искам да го чуя това с презаписани вокали Цитирай
kvelikov Отговорено Май 10, 2009 Отговорено Май 10, 2009 Малии...само с ентусиазъм не стаа ...:---) Но важното е, че се разбира коя е групата и че е MANOWAR ....:--) Бравос за опита и успехи нататък! Цитирай
yakiya Отговорено Май 10, 2009 Автор Отговорено Май 10, 2009 Е-е-е-е- мерси на сички че не ме разкъсахте тотално.Добре че не пуснах кавъра който съм сътворил на Craig David че тогава ше си изпотрошите компютрите. Метъл фореваааа!!! Цитирай
Cool_to_Hate Отговорено Юли 17, 2009 Отговорено Юли 17, 2009 Оле мале ще се престоря че не съм чул Цитирай
Recommended Posts