Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Оправи линка че съм голем фен и искам да чуя.Аз бех подхванал Our Farewell,ма с мъжки вокал сметай кво се получава.

Отговорено (Редактирано)

Мидито звучи гадно, ако трябва да съм честен. Ще ми се да ми дадеш да го пообработя (звук, хорче, щрайх, туй-онуй) :excl: Иначе, вокално е супер, наистина кефи. Звучиш двайсет и три пъти по-добре от Шарон на живо :yes:

http://www.youtube.com/watch?v=xGaC4_JAxoo - оригиналът на живо, Шарон го е пяла и по-фалшиво, но сърце не ми даде.

- оригиналът в... ъъъ.. оригинал ;)

Само за сравнение :thumbdown:

Редактирано от CorvusCorax
Отговорено
Мидито звучи гадно, ако трябва да съм честен. Ще ми се да ми дадеш да го пообработя (звук, хорче, щрайх, туй-онуй) :) Иначе, вокално е супер, наистина кефи. Звучиш двайсет и три пъти по-добре от Шарон на живо :)

http://www.youtube.com/watch?v=xGaC4_JAxoo - оригиналът на живо, Шарон го е пяла и по-фалшиво, но сърце не ми даде.

- оригиналът в... ъъъ.. оригинал :punk_guitar:

Само за сравнение :)

Благодаря за думите ти!Много се радвам че ти е харесало изпълнението ми!Нямам нищо против да пооправиш звука и да добавиш това-онова.

Отговорено
Оправи линка че съм голем фен и искам да чуя.Аз бех подхванал Our Farewell,ма с мъжки вокал сметай кво се получава.

е кво като е мъжки бе :cheers2: важното е как ще се изпее, дори и да е 2 октави по ниско, ако е с чувство ще стане муцка :)

пеенето е на ниво, но ми звучи малко носово, но това може да е от ушевадно лошия микрофон, няма да е лошо ако мислиш да се занимаваш сериозно да инвестираш в нещо малко по-добро - EV Cobalt 9 е 35 евро в динакорд, а за тези пари микрофона е супер

Отговорено

е кво като е мъжки бе :rocker: важното е как ще се изпее, дори и да е 2 октави по ниско, ако е с чувство ще стане муцка :wub:

пеенето е на ниво, но ми звучи малко носово, но това може да е от ушевадно лошия микрофон, няма да е лошо ако мислиш да се занимаваш сериозно да инвестираш в нещо малко по-добро - EV Cobalt 9 е 35 евро в динакорд, а за тези пари микрофона е супер

Там е работата че съм безкомпромисен и се измъчвам да цвиля 1към1 с WT . Знам че нема как да се получи добре,но това въобще не ме притеснява.Ще го експортна и ще предоставя да се посмеете. :drummer:

Отговорено

Браво и от мен ! Within Temptation са ми от любимите групи а ти си се справила чудесно с пеенето ...Надявам се след положителните коментари на всички тук да пееш още по-освободено и със самочуствие , защото можеш :)