eccec Публикувано Март 27, 2009 Публикувано Март 27, 2009 (Редактирано) Това е полу-кавър полу-авторско де, просто вчера докато си релаксирах реших да запиша изсвиреното. Тея всичките звуци за от Reason между другото. http://www.4shared.com/file/95266285/40591...torm_cover.html Редактирано Март 27, 2009 от eccec Цитирай
JD Отговорено Март 28, 2009 Отговорено Март 28, 2009 Страхотно е, че си избрал именно парче на The Doors за импровизация. Интересен поглед над емоцията в "Riders On The Storm", определено си личи твоето послание и то е доста различно от оригиналното. Това, естествено, съвсем не е лошо. Прави впечатление, че в импрото ти отсъства основна тема - мелодичната ти линия навява усещане като да си взел бутилката (както именно Морисън е правел) да си импровизирал, без да се целиш в запомнящ се мотив... Което има своите позитиви - именно споменатата лежерност на звученето ти, ефирност някаква... Успех! И ако случайно ти затрябва някой, който да пее The Doors, свиркай Цитирай
eccec Отговорено Март 29, 2009 Автор Отговорено Март 29, 2009 Ти ли беше пича фен на QOTSA? Щото в момента тяхната дискография въртя, Doors периода ми мина Цитирай
Додо Отговорено Април 1, 2009 Отговорено Април 1, 2009 Харесва ми . JD е прав, че доста си променил настроението на песента, но това според мен е плюс... защото е кавър все пак . Успех за напред! Цитирай
eccec Отговорено Април 8, 2009 Автор Отговорено Април 8, 2009 Единствената причина, поради която го качих в този раздел е, че все пак използвам рифа на песента. Иначе импровизацията си е напълно необвързна с парчето. Цитирай
Recommended Posts