Burton Отговорено Октомври 16, 2005 Отговорено Октомври 16, 2005 Солото е кулминацията в песента...и когато е измислено добре и на място, няма какво да го замени! Цитирай
Smokejack Отговорено Октомври 16, 2005 Отговорено Октомври 16, 2005 Нямам нищо против солата ,но на мен най ми харесват китаристите дето си свирят ритъм и му добавят кратки солца .Вместо да свириш 2 минути стендартен ритъм с квинти и кварти и после соло 2 минути просто си вкарваш солото в ритъма ама на части .Примери Нуно Бетенкорт - Кюпид'с Дед ,Стив Вай - Дай То Лив ,Ерик Джонсън ,Джейк И Лий .Това е идеалният вариант за мен . Тези неща се наричат отсвири А китаристите,които си изредил си свирят доста дълги сола да ти кажа :guitar: чуй Eddie Van Hallen На мен също са ми много любими. Цитирай
Demon_A_Go-Go Отговорено Октомври 16, 2005 Отговорено Октомври 16, 2005 Тези неща се наричат отсвири може незнаех А китаристите,които си изредил си свирят доста дълги сола да ти кажа да така е чуй Eddie Van Hallen заради солата ли ? Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Октомври 16, 2005 Отговорено Октомври 16, 2005 като стана въпрос за солата--искам да ви попитам--тука някуде четох че постоянно говорите за някви твхники--наричате ги--скали--и арпежи--какво точно представлява това--даите примери с някое соло на някоя песен и ако има други пак такива техники с някакви наименования да ми ги кажете плс плс ами братле бих ти отговорил ама и аз не знам хора кажете ве--плс Цитирай
Smokejack Отговорено Октомври 16, 2005 Отговорено Октомври 16, 2005 Тези неща се наричат отсвири може незнаех А китаристите,които си изредил си свирят доста дълги сола да ти кажа да така е чуй Eddie Van Hallen заради солата ли ? Не само заради солата,заради комплексното му свирене,има много какво да се научи от него и като ритмика.Всички китаристи,които си изредил са силно повлияни от него.Ако те интересува такъв маниер на свирене ще ти бъде много полезен. Цитирай
Recommended Posts