kitaratapesho Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 (Редактирано) ^ См(й)етана - чешки (май) джаз-рок китарист. Доста добър. Редактирано Март 26, 2009 от kitaratapesho Цитирай
Valserp Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 Мерси за мненията все пак .А иначе възможно ли пак акустична китара да докара звука примерно на............ ЕSP (Тежкият звук,който Металика свири ) ? Вчера това се мъчих, ама успях да докарам само на Ibanez звук - не можах да го направя чак толкова тежко. Утре пак ще се опитам да го докарам до ESP. Цитирай
ianev_94 Отговорено Юни 11, 2009 Отговорено Юни 11, 2009 Разбира се, че е възможно уа-уа ефект за акустична , но трябва да е с електроника и ад я включиш към кубе и процесор или отделен уа-уа педал. А за пример напиши в youtube.com - Europe Almost Unplugged - Got To have Faith и ще чуеш ефекта . Там Джон Норъм го ползва. Цитирай
Бицев Отговорено Юни 11, 2009 Отговорено Юни 11, 2009 ^ См(й)етана - чешки (май) джаз-рок китарист. Доста добър. Ха, ха - това вече е от дядовото ви време Познавах Ярек (Ярослав) Шмйетана, интервюирал съм го в предишен живот. Легендарен полски джазмен (Бедржих Сметана е наистина чешки композитор- класик). Най-известен е с фюжъна и с бандата си Extra Ball, с нея идваше в България през 70-те. Свири и други стилове, във формации от дуо до биг бенд. Последен път го видях във Варшава през 2000, беше си същия снаряд от енергия, изнесоха с бандата си блуз-ориентирана порграма, много яко (нещо като Скот Хендерсън на 5 ракии).. Чувал съм, че напоследък работел с Найджъл Кенеди (той нали стана поляк ), но не съм ги слушал заедно - сигурно е интересно... Извинявам се за -а, не се сдържах като се спомена познат от старо време Цитирай
Recommended Posts