Geo Публикувано Октомври 8, 2005 Публикувано Октомври 8, 2005 Здравейте, Това са откъси от втория ми самостоятелен проект. http://goldendragonbg.tripod.com/ Приятно слушане! Цитирай
fracture Отговорено Октомври 8, 2005 Отговорено Октомври 8, 2005 @Geo - поправи линковете, на всичките е едно и също Цитирай
Geo Отговорено Октомври 9, 2005 Автор Отговорено Октомври 9, 2005 Извинявам се-станала е грешка. Сега го оправих. Благодаря,че ми каза. Цитирай
jFog Отговорено Октомври 9, 2005 Отговорено Октомври 9, 2005 (Редактирано) 2.5 фаворит! а как го записваш баса по точно, ако не е тайна де Редактирано Октомври 9, 2005 от jFog Цитирай
fracture Отговорено Октомври 9, 2005 Отговорено Октомври 9, 2005 Моите фаворити са 2.3 и 2.6. Началото на 2.3 ми навява идеи за Джеймс Бонд Цитирай
Geo Отговорено Октомври 9, 2005 Автор Отговорено Октомври 9, 2005 Благодаря за проявения интерес.Качих още два откъса. Басовете записвам с В-амп. Басът е Фендерът,който продавам. Цитирай
Bassbuzz Отговорено Октомври 11, 2005 Отговорено Октомври 11, 2005 Здрасти Гео. На мен ми хареса фънкажа в края на 2.2 1 и 2 са свързани с Ол Жаро - и те ми харесват. Сега с градивната критика: На 2.5 около 14 секунда баса прави едно слизане,което малко не ми звучи. Може да вкараш и по-бързички пасажи тук-таме. В 2 има 1 камбанка,като пишеща машина.Аз бих я махнал. Браво за труда! Цитирай
Geo Отговорено Октомври 11, 2005 Автор Отговорено Октомври 11, 2005 Благодаря ти много! Ще погледна местата,за които казваш,но предварително огромно благодарско,че си си направил труда да чуеш нещата. :hello: Цитирай
Geo Отговорено Октомври 11, 2005 Автор Отговорено Октомври 11, 2005 Здрасти Гео.На мен ми хареса фънкажа в края на 2.2 1 и 2 са свързани с Ол Жаро - и те ми харесват. Сега с градивната критика: На 2.5 около 14 секунда баса прави едно слизане,което малко не ми звучи. Може да вкараш и по-бързички пасажи тук-таме. В 2 има 1 камбанка,като пишеща машина.Аз бих я махнал. Браво за труда! Ако те интересува дали имам нещо по-бързо-дай ми icq и ще ти пусна нещо.Просто по друг начин не мога да пускам повече от 1МБ. Цитирай
fracture Отговорено Октомври 11, 2005 Отговорено Октомври 11, 2005 @Geo - чух новите неща, на Track 2.5.1 и Track 2.6.1 много изпъква background-a, солиращия бас се скрива, за Track 2.7 и Track 2.7.1 мислил ли си да ползваш wah педал Цитирай
Geo Отговорено Октомври 11, 2005 Автор Отговорено Октомври 11, 2005 Не съм пробвал с такъв педал.Какво ще се получи?Никога не съм го ползвал. Относно солиращия бас проблемът е,че записвам нещата на слушалки,а те лъжат доста.за сега нямам монитори.Забележките ти са много ценни и ще обърна внимание на звученето. между другото чуй 2.8 и 2.8.1-мисля,че се получи интересен експеримент. Цитирай
fracture Отговорено Октомври 12, 2005 Отговорено Октомври 12, 2005 (Редактирано) Ха, и аз съм със слушалки Има бая идейност в 2.8 и 2.8.1 - цяло парче ли е или е само на ниво експеримент - в смисъл опит за напипване на правилния начин на съчетаване. Какво ти е мнението за такива опити - дали да се извлече нещо от даден стил, което най-близко усещаш според твоето виждане, дали като трансформация на един стил в друг ... хм, то май двете са едно и също. Редактирано Октомври 12, 2005 от fracture Цитирай
Geo Отговорено Октомври 12, 2005 Автор Отговорено Октомври 12, 2005 Всички откъси са от завършени парчета. Относно 2.8-допада ми именно това Балканско звучене,но парчето ще се шлайфа още доста. Много ми беше трудно да запиша соло барабанчето с Алесиса.направо ми се изкривиха пръстите. Въобще знаеш как е да записваш сам и то само бас... Цитирай
Recommended Posts