kvelikov Отговорено Март 24, 2009 Отговорено Март 24, 2009 Хей, ето ти една "реплика" в Am с прибежки в Em ....:---) http://www.4shared.com/file/93996300/726f5...Heavy_up_1.html Цитирай
BlueZone Отговорено Март 25, 2009 Автор Отговорено Март 25, 2009 Бе то това хубаво, ама не разбрах какво общо има с това, което аз съм пуснал? Цитирай
kvelikov Отговорено Март 25, 2009 Отговорено Март 25, 2009 Шегичка, заиграх се със струнните инструменти...:--) Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 Да ме убиеш, не бих разпознала BlueZone, маскиран под тез цигулкови партии и моцартова ведрост! Доста атипично... начало на нещо... Цитирай
BlueZone Отговорено Март 26, 2009 Автор Отговорено Март 26, 2009 Моцартовата ведрост хич не ми е в природата. Тоя канон го нахвърлях уж за някаква реклама, ама гадовете се отказаха още преди да се е случило каквото и да е, пък за реклами рядко са удачни мрачните музики, които са ми по душа иначе Цитирай
Abbath Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 Леко вдъхновение от Polar Express долавям Красиво е Цитирай
Steppenwolf Отговорено Март 27, 2009 Отговорено Март 27, 2009 Най-малко съм очаквал да чуя класически вдъхновено произведение тук, но ето, че и това се случи. Чудесно, много хубава полифония! Цитирай
BlueZone Отговорено Март 27, 2009 Автор Отговорено Март 27, 2009 Твърде вероятно е тепърва да предстоят още такива произведения от моя страна, и то все по сложни и грандомански. Просто не ми се иска да пускам недовършени работи и затова засега е само тоя канон Цитирай
BlueZone Отговорено Април 10, 2009 Автор Отговорено Април 10, 2009 Реших, че за тоя канон квартет от дървени духови ще стои по-добре и резултата е: Canon In C Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Април 10, 2009 Отговорено Април 10, 2009 ^ Ама, разбира се... (То затова обоист завива "крушки" в темата с вицовете... ) Флейта и щрайх ми се струва по-игривичко. И накрая цигулката и флейтата си разменят "пасове" по високите партии. Флегматични са ми малко тия "духови" бленди (а и като звук не ми стоят особено автентично, имитацията на струнните като че ли я по-бива.) Ти си знаеш, де. Ама това май няма да е само поръчка от реклама, захвърлена на сметището... Цитирай
BlueZone Отговорено Април 10, 2009 Автор Отговорено Април 10, 2009 Ами на това като композиция и настроение по му прилягат тия инструменти според мен. Пробвах го в най-различни варианти с най-различни инструменти, ама тоя най ми допадна А за рекламите - рано или късно ще го продам на някой това. Всичко е само въпрос на време Цитирай
Recommended Posts