Angelina Sekulova Отговорено Април 20, 2009 Отговорено Април 20, 2009 (Редактирано) Готово, разтоварих ти записчетата. Ще ти компилирам един "коктейл" от най-силните моменти. Въпреки че парчетата са доволно дебилни - а ла Бритни Спиърс и Мадона. ...искам да кажа че инфото и снимките в профила ми са съвсем отделно нещо от това, за което ви попитах и няма нужда да ги махам. Не, не са "съвсем отделни" - възприемай се като ЕДИН ЧОВЕК и като КОМПЛЕКСЕН ОБРАЗ. Аз не искам да се хваля с нищо, всичко, което съм написала са ми го казвали и други хора и не е само мое мнение. За трите октави не са нужни "други хора". Иди до пианцето, запиши най-ниския и най високия тон, който взимаш С ГЛАС, и пусни, да чуем. От музиката няма да се откажа и смятам, че това може да стане моя професия. При така демонстрираните способности, spongebob най-добре е нацелил професионалния ти потенциал. Намирам, че е безкрайно тъпо да се занимавам с твоя "невероятен талант" (дето си го изтъкваш само ти), но си го позволявам, защото това представяне и поведение издават не просто неадекватност, а... агресивна простотия. Една широко разпространена болест..., уви. Едит: Сега видях предложението на Zlatanov и подкрепям. Давам си сметка, че не ми се занимава с глупости. С парите от джипките плащай на професора и ще затвориш кръга. Редактирано Април 20, 2009 от Angelina Цитирай
JD Отговорено Април 20, 2009 Отговорено Април 20, 2009 На мен вече наистина ми се драйфа от безумното самочувствие. Както някой спомена - ако беше постнала парчетата без инфото и снимките, нещаат щяха да са съвсем други. Т.е. щеше да ти кажем "Никак не е зле, тук-таме има грешки..." и т.н. Съветче: следващия път пей не само пред великия професор, а поискай мнение от музикантите, с които свириш. И, да, пробвай снимка като горната, но с микрофон вместо с бутилка. Одобрявам Цитирай
noti4ka Отговорено Април 20, 2009 Отговорено Април 20, 2009 На тва му се вика : "Пей си,Пенкеле,кой ли ми те слуша..." Жалко... Цитирай
W_A_R Отговорено Април 23, 2009 Отговорено Април 23, 2009 Аз лично не чух нищо по-особено... Имаше дори и фалшиви тонове доколкото успях да чуя (не съм певец). И аз ще ти дам съвет... Стига с това позьорство, със разголените снимки и самохвалството, а се захващай за работа, защото потенциал определено има... Надявам се критиката да е "градивна". Цитирай
milkypilky Отговорено Април 28, 2009 Отговорено Април 28, 2009 За статистиката ще вметна, че в момента това е втората най-коментирана тема в "Кавъри" (48+1 срещу 51 за първенеца). Явно момичето има дарба да насочва вниманието към себе си. Нещо като форумен Азис - не моем да го дишаме, ама всички го знаем кой е... Цитирай
fusion Отговорено Април 29, 2009 Отговорено Април 29, 2009 Първо правило в рекламата: не съществува понятие "лоша реклама". Съществува лошо мнение, но колкото повече привлича вниманието ти, толкова по-добра реклама е. И както е в 90% от случаите - рекламира нещо напълно ненужно, безсмислено, дори лошо и гадно. Но всички вие... 1526 души до момента, които сте видели темата знаете за нея. И повечето са чули нещата. Просто направете съпоставка с темата за някой сравнително добър кавър и си направете изводите сами. За мен е безумие, че темата все още съществува. Какво, стои като архив и паметник на човешките хранителни възможности? Цитирай
Recommended Posts