Morello Публикувано Октомври 7, 2005 Публикувано Октомври 7, 2005 Нъъ, понеже не съм виждал по наш'те магазини подобни перца, може ли някой да ме упъти ако случайно е ползвал или знае дали се намират някъде Цитирай
stratocaster Отговорено Октомври 7, 2005 Отговорено Октомври 7, 2005 какво точно представлява? гледам малко е удебелено на върха :think: Цитирай
Morello Отговорено Октомври 8, 2005 Автор Отговорено Октомври 8, 2005 метално е, за слайдове и такива работи :guitar: Цитирай
ALBIREO Отговорено Октомври 8, 2005 Отговорено Октомври 8, 2005 метално е, за слайдове и такива работи :guitar: !?!?!?!? Цитирай
Icarus Отговорено Октомври 8, 2005 Отговорено Октомври 8, 2005 Метално перце? Идея си нямам за какво по дяволите е това чудо, но винаги можеш да пробваш с някоя 'алфа-версия' - примерно с 1 левче :green: Цитирай
stratocaster Отговорено Октомври 8, 2005 Отговорено Октомври 8, 2005 абе стига глупости фащайте си нормалните перца и си свирете Цитирай
chris_barnes Отговорено Октомври 8, 2005 Отговорено Октомври 8, 2005 малии с тия метални пера щти загреят струните бре...кое се износва тогава...струните или перото?? Цитирай
npace Отговорено Октомври 8, 2005 Отговорено Октомври 8, 2005 не за слайдове ми за пикслайдове това дето като с ръба на перцето плъзнеш по някоя от дебелите струни надолу и се получава нещо доста ефектно като имаш нужните ефекти иначе метално перце е ненужно, аз си ползвам пластмасово 0.43" и нищо му няма Цитирай
Kelly Отговорено Октомври 8, 2005 Отговорено Октомври 8, 2005 иначе метално перце е ненужно, аз си ползвам пластмасово 0.43" и нищо му няма 0.43 - това не е ли прекалено тънко аз лично с по-тънко от 0.81 не мога да свиря.Всъщност мога,ама 0.81 е за предпочитане.Щото 0.43 много тънко ми се струва иначе наистина ако толкова ти трябва метално взимаш няква стотинка и готово.....или си поръчваш да ти направят по поръчка Цитирай
the_gorer Отговорено Октомври 8, 2005 Отговорено Октомври 8, 2005 Аз като си загубя перата и почвам със стотинки. Ей ти го слайд пик Ако си мераклия, може и да опилиш някоя стотинка на шмиргел и после със ситна шкурка. Цитирай
Morello Отговорено Октомври 8, 2005 Автор Отговорено Октомври 8, 2005 иначе метално перце е ненужно, аз си ползвам пластмасово 0.43" и нищо му няма само да видиш моето- след такива манипулации прилича на разядено от сярна киселина А ми трябва за други слайдове не за дясна, а за лява ръка, но няма значение Цитирай
npace Отговорено Октомври 8, 2005 Отговорено Октомври 8, 2005 иначе метално перце е ненужно, аз си ползвам пластмасово 0.43" и нищо му няма 0.43 - това не е ли прекалено тънко аз лично с по-тънко от 0.81 не мога да свиря.Всъщност мога,ама 0.81 е за предпочитане.Щото 0.43 много тънко ми се струва иначе наистина ако толкова ти трябва метално взимаш няква стотинка и готово.....или си поръчваш да ти направят по поръчка 0.43 инча 1.09 милиметра е иначе (са кво ше си мерим перцата ли ) Цитирай
Icarus Отговорено Октомври 8, 2005 Отговорено Октомври 8, 2005 Аз ма'ам като пич с 0.50 и 0.60 mm :green: Цитирай
the_gorer Отговорено Октомври 8, 2005 Отговорено Октомври 8, 2005 0.43 инча 1.09 милиметра е иначе(са кво ше си мерим перцата ли ) Би трябвало да е 0.043 инча. Цитирай
npace Отговорено Октомври 8, 2005 Отговорено Октомври 8, 2005 е точката я преместих .043 е бе пак - дебелашка му работа, ползвам го от началото на годината и още е живо, много си го пазя Цитирай
Recommended Posts