Black Bird Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 ми налбатов, питаш ме - отговарям ти. някой друг въпрос няма ли да ми зададеш? ko stava dobre li s nervite sled 10 altaq ama ti znaesh l ikvo e altaj Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 ne be otvrushtam m una tona za ibanez i ebachite Цитирай
nio Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 господин Steve_Vai. хубаво име. извинявам се ако съм ви обидил, но това ми е мнението, нима има проблем в него. може да не е много близко до истината, но това е мнението ми. нали това е форум, тук изразяваме мнения. проблем? Цитирай
Snowwhite Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 Тз,тз,тз,тз...Стига,де-то бива,бива,ама вие се осрах*е вече... ! ! ! РЕБЯТА, ДАВАЙТЕ ЖИТЬ ДРУЖНО ! ! ! Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 господин Steve_Vai. хубаво име. извинявам се ако съм ви обидил, но това ми е мнението, нима има проблем в него. може да не е много близко до истината, но това е мнението ми. нали това е форум, тук изразяваме мнения. проблем? tva ako si ti steve vai e napravo EVA Цитирай
nio Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 "ko stava dobre li s nervite sled 10 altaq" няма да откажа превод. на трите реда. Цитирай
Delyan Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 ... абе вземете се в ръце бе!!! Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 "ko stavadobre li s nervite sled 10 altaq" няма да откажа превод. на трите реда. nema nujda ot prevod ela na selo i she se nauchish Цитирай
Snowwhite Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 "Алтай"-вид напитка,подобна на етъра,която са вкусвали хора около '80ти и по-раншен набор... Натвърд,че не си в тая категория ЕГН-та... Цитирай
Steve_Vai Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 "Всяка китара има нещо АДСКИ КРАСИВО в себе си,защото е КИТАРА!!!" каза Snowwhite малко по-горе! "Всеки си има вкус, а форумите за точно за дискусии, но това е прекалено!" допълних аз Нали сме се събрали за взаимна полза и удоволствие, а не да плюем тази и онази марка, този и онзи музикант?! А темата наистина трябваше да е забавна...има потенциал! Цитирай
Recommended Posts