Jump to content
Българският форум за музиканти

Малко въпросче по пеене


bObi93

Recommended Posts

Здравейте! Още като малък започнах "музикалната си кариера" като пеех като поп със черга от едно столче на гърба си :coolp:

След това минах през фаза в която се мъчих да пея опера,и майка ми и баба ми винаги ми казваха че пея много хубаво.От доста години не бях пял,но в последната година ужасно се привързах към музиката.Не изпускам ден без да пея по няколко любими песни.

 

Та да си дойда на въпроса.Ако да кажем мога да пея правилно (не фалшиво,или малко) , като правя упражнения за гласа ми, той ще се изчисти ли,ще почне ли се по добър и "сигурен" да става , или просто ще си седя на едно място... Естествено имам намерение да отида и при някой който може да ми каже дали мога да пея и дали имам някакъв шанс...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Естествено, че с работа (почти) всичко се постига!

 

Да не мислиш, че Фреди Меркюри просто си е отворил устата и е станало? Зад тоя глас, освен естествен талант, се крият години целенасочен труд и постоянство. Да не говорим за светила като Стинг и Енрико Карузо (най-великия оперен тенор за всички времена), на които в ранните им години им е било казвано, че никога няма да станат добри певци. :greenangel:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^^Kакви упражнения?! Трябва ти вокален педагог като за начало, той ще ти покаже на пианото какви "упражнения" да правиш, за да се изчисти гласът ти и ще ти помогне да не стоиш на едно място :punk_guitar:

А за това дали имаш шанс....шанс за какво? Отговори си сам на въпроса какво искаш да постигнеш в музиката и когато си наясно с целта си.....атакувай! Успех :music336:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Освен всичко казано дотук, вземи се разпявай у вас... :bravo: Пускай разни инструментали на песни които знаеш, и почвай... Отделно с педагози и т.н.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.