Da Hood Symphony Публикувано Март 14, 2009 Публикувано Март 14, 2009 Здравейте!! В момента семплирам класическо парче и ми е много трудно да намеря ефект пукане на плоча, за да изглежда наистина старичко. С еквалайзера направих високите така, че да си личи, че е все едно от плоча/касета, но ми трябва ефект пукане на плоча. Има ли софтуер, който може да пресъздаде това пукане ?? Благодаря предварително Цитирай
BlueZone Отговорено Март 14, 2009 Отговорено Март 14, 2009 В Cubase има една далаверка, която се казва Grungelizer - направена е именно с такава цел и е идеален плъгин за такива неща. Цитирай
anadem Отговорено Март 14, 2009 Отговорено Март 14, 2009 Izotope Vinyl е твоят плъгин - http://www.izotope.com/products/audio/vinyl/ и е абсолютно безплатен . Цитирай
abstract iv Отговорено Март 31, 2009 Отговорено Март 31, 2009 (Редактирано) Още един глас за Izotope Vinyl, много е добър направо не е за вярване че е безплатен ! Единственото което трябваше да се направи е да си дадеш имейл някакъв та да ти пратят на него регистрационния номер, поне преди време така беше, сега не знам как е... Другия начин е ако имаш грамофон просто да си семлираш директно от плочи пуканките или да си потърсиш някакви записи от винил от нета и да си семлираш от тях, след това просто си ги трупаш в един отделен аудио трак и си ги мешаш и редиш там както ти харесва, тогава можеш и с динамик ефекти да ги обработваш и да ги стречваш, пичваш и прочие..... Редактирано Март 31, 2009 от abstract iv Цитирай
Recommended Posts