Aquarelle Публикувано Март 11, 2009 Публикувано Март 11, 2009 Всеки път, като си го пусна това парче, някак ми се появява непреодолимо желание да го свиря и...най-накрая го записах ...само пианото де...не бих се осмелила да го пея, макар и да ми се иска... Great Gig In The Sky П.П. Не знам дали е съвсем като оригинала, тъй като съм си го вадила сама, но дори да не е - записах го така, както го усещам Цитирай
ultramega Отговорено Март 12, 2009 Отговорено Март 12, 2009 Браво Беше ми приятно да го слушам Цитирай
stevie wonder Отговорено Март 12, 2009 Отговорено Март 12, 2009 браво това е едно от любимите ми неща на флойд -супер Цитирай
Додо Отговорено Март 12, 2009 Отговорено Март 12, 2009 Браво... Много добре изсвирено и невероятно красиво! Браво! Цитирай
Aquarelle Отговорено Март 12, 2009 Автор Отговорено Март 12, 2009 Радвам, се е чи други хора споделят моята страст към това парче...наистина страшно много го обичам и мога да го слушам (и свиря) до безкрайност...както всъщност често правя Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Март 14, 2009 Отговорено Март 14, 2009 Миии, супер..., Aquarelle Ако не възразяваш, аз го разтоварих - да пробвам нещичко отгоре (по-скоро сама за себе си). От една страна, докато го слушам, главата ми попълва всичко липсващо (поне на пръв поглед), та ми иде, освен основния глас, да допея още нещо от музикалните партии, та и речитатива... От друга - напълно споделям патоса ти към това парче (а като гледам и всички писали) и ми иде "да стъпвам на пръсти" около него. Абе... да си помълча. Красиво е, много! И е толкова опазено като съдържание! Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Март 15, 2009 Отговорено Март 15, 2009 ^ Моля те, не си мълчи. Yes, please. The Great Gig in the Sky Извинявам се на Aquarelle... И много, много, много й благодаря! С такава невъздържаност "похитих" този трак... Цитирай
Додо Отговорено Март 15, 2009 Отговорено Март 15, 2009 Не знам какво да кажа... Ще си мълча в удивление! Цитирай
stevie wonder Отговорено Март 15, 2009 Отговорено Март 15, 2009 Аквареле и Ангелина -номер едно ,всички коментари са излишни Цитирай
Aquarelle Отговорено Март 16, 2009 Автор Отговорено Март 16, 2009 Angelina - Благодаря ти, че се поддаде на тази...хмммм...провокация от моя страна Слушах ти нещата, които си поствала във форума и тайничко се надявах да се включиш тук...Е, права бях П.П. Сега чак ме доядява, че го съкратих така парчето...твоето изпълнение малко ми напомня на making-a на Dark Side Of The Moon, където първата певица, която записва това парче, излизайки от студиото едва ли не се извинява, че го е "осрала" докато Pink Floyd и Alan Parsons стоят с увиснали ченета... Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Март 16, 2009 Отговорено Март 16, 2009 (Редактирано) Благодаря, Додо и Стиви Уондър! За мен беше удоволствие! Angelina - Благодаря ти, че се поддаде на тази...хмммм...провокация от моя страна Дай Боже всекиму такива "провокации"!!! А и аз нееднократно съм надавала жални и безнадеждни вопли за това парче в темата за "СИГБЕЦИ" (както е много модерно да му се казва из некои среди), но там никой не търси парче на Pink Floyd. (Щото не моа се изсвират на сватба и "на маса", и не са баш "за душата"... в храносмилателния и алкохолния смисъл на понятието.) Пак ти благодаря за радостта, която ми достави! Ако аз мога с нещо да те "провокирам", кажи си! (Или ако искаш да поддържаме този конспиративен елемент в комуникацията - на мен ще ми е забавно. ) Редактирано Март 16, 2009 от Angelina Цитирай
BlueZone Отговорено Март 16, 2009 Отговорено Март 16, 2009 Малеееее....кво напраихте вие бе Не съм очаквал, че ще я чуя тая композиция във форума. Жестоко Цитирай
zwero Отговорено Март 16, 2009 Отговорено Март 16, 2009 Много яко, супер сте...(в момента гледам като аватара на BlueZone) Цитирай
Recommended Posts