sasog Публикувано Март 9, 2009 Публикувано Март 9, 2009 Bulgarian wedding music... аз приключвам с коментарите тук Ако за сефте попадате на това, изгледайте го-няма да съжалявате Цитирай
eL_NinYo Отговорено Март 9, 2009 Отговорено Март 9, 2009 Това е мнооого старо Говори за Иво Папазов... и без да ме нападате,ама със същия успех може да се пробва да пее народни песни Айде сега всичките поклонници на Вай да почват с етно-музиката Цитирай
MiroLambov Отговорено Март 9, 2009 Отговорено Март 9, 2009 Наистина е старо...Но Вай има поне още 1-2 парчета освен това , вдъхновени от българския фолклор.Слушал съм някои и се справя доста добре... Цитирай
Бицев Отговорено Март 10, 2009 Отговорено Март 10, 2009 Не знам що сички викат 'старо' като че ли е лошо? Нито ечак толкова старо, нито значи че трябва да слушаме и се вдъхновяваме само от 'последното най-ново'... Макар да сте по-склонни да зачитате китарните интерпретации (и аз съм, ужким, китарист) - ето какво го беше вдъхновило за тоя случай: http://www.youtube.com/watch?v=DLQcknhApjM Наздраве! П.П. А Стив, ако се заслушате, не само споменава Ибряма, ами казва че неговата фразировка му 'троши пръстите' и се е съсипал да я учи, даже упражненийце си е изкомпозирал, да тренира до припадък. Пак го чуйте! (Ако гледаме едно и също видео: http://www.youtube.com/watch?v=bDx6dtr2T50 ) Цитирай
kvelikov Отговорено Март 11, 2009 Отговорено Март 11, 2009 Ей, това е лудница.... Дайте линк към този албум или към парчето...Нещо не го намирам по торентите...:--) Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Март 11, 2009 Отговорено Март 11, 2009 ^ Съмнявам се да стане, освен на ЛС. Аз веднъж постнах един линк в замундата, после щяха едва ли не да ме наказват за това Цитирай
Бицев Отговорено Март 14, 2009 Отговорено Март 14, 2009 Ей, това е лудница....Дайте линк към този албум или към парчето...Нещо не го намирам по торентите...:--) Албума: http://www.amazon.co.uk/Real-Illusions-Ref...4018&sr=8-3 Въпросното парче е номер 6 по-надолу в страницата (може да се чуят отрязъци, да се купят МП3-йки по £0.79 или целия албум - на диск, за £ 4.00) Наздраве! Цитирай
Fenix Отговорено Март 14, 2009 Отговорено Март 14, 2009 Гледал съм го и аз това доста отдавна. Фрийк шоу ексес не мога да го издържа. Мисля че съм го слушал 3 пъти общо и на третия път щях да изхвърля компютъра, щото нямах начин да го сменя и се наложи да го дослушам Мене обаче ме кефи Incantation. В албума Alive in the ultra world е точно изпълнението от България мисля. Мисля, че и то е повлияно от българския фолклор. ето го и него Цитирай
MiroLambov Отговорено Март 14, 2009 Отговорено Март 14, 2009 (Редактирано) Да за това говорех, много е добро... Редактирано Март 14, 2009 от CursedSoul Цитирай
tupoto kopele Отговорено Март 15, 2009 Отговорено Март 15, 2009 Не знам защо казва че е 17/16 - ти като то си е 7/8 ...ама карай Цитирай
Recommended Posts