DYLGIQ Отговорено Март 16, 2009 Автор Share Отговорено Март 16, 2009 ^^Не ща банда, Роко, кое си требе, оно си сака. Няма време, одъртехме, ех..... Ей така, пред компа, кротичко... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Март 17, 2009 Share Отговорено Март 17, 2009 Баси кроткото, к'во ли е по-буйното Аз малко късно се включвам ама нещо съм подминал тия хави. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Telerig Отговорено Март 18, 2009 Share Отговорено Март 18, 2009 Както би се изразил колегата Занев - мед ми капе на душичката... Едно вокално изпълнение в стил пантера би се вписало добре според мен и с живи барабани не ми се мисли как ще обади! Супер е хавата евала... само и жената да е доволна и всичко е наред! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icarus Отговорено Март 23, 2009 Share Отговорено Март 23, 2009 Ебаси якото! Мачка, доста буквално! И аз си мисля, че темпото е баш 'дето трябва да е Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlackCorsair Отговорено Март 23, 2009 Share Отговорено Март 23, 2009 яко яко !!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Бицев Отговорено Март 24, 2009 Share Отговорено Март 24, 2009 Само дето думата 'бавно' ме подведе Представих си нещо в духа на NEM, FtB или The Unforgiven... (нали съм 'олд скул' имам остарели представи за темпо а и метъла не ми е между Top-5 слушаните жанрове... ) Иначе звукът е много добър, и композицията я бива - почти завършено парче с аранжимент и нелош запис. Евала! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts