Steppenwolf Отговорено Юли 23, 2009 Отговорено Юли 23, 2009 Отвеяността ми е осуетила срещта ми с темата ти. И двамата молим за извинение за закъснението. Добре дошла и от мен! Желая ти качествено изкарване ( не прекарване! ) на времето тук. П.П.: Интровертите сме така, а eкстравертите понякога считат това за болест. Цитирай
Aquarelle Отговорено Юли 24, 2009 Автор Отговорено Юли 24, 2009 Благодаря за посрещането, макар и закъсняло П.П. Аз също съм интровертна натура, така че разбирам Цитирай
Aquarelle Отговорено Октомври 17, 2013 Автор Отговорено Октомври 17, 2013 В търсенето си на съвсем други неща, попаднах и на тази тема и реших да я разгледам.... какво ли съм си мислела преди четири години...? Май единственото, което се е променило е акцента на инструментите... пианото някак драматично взе да потъва в прах, за разлика от китарите... :/ Явно е време наистина да изкарам книжка за мотор Цитирай
Recommended Posts