Jump to content
Българският форум за музиканти

Избор на слушалки - Akg K77?


Recommended Posts

Значи нуждая се от слушалки. Трябват ми най-вече за Качествено слушане на музика и от части за миксиране, записване на вокали, но нищо професионално. Държа да са затворени (close back) и около ушите (circumaural design). По възможност с по-линейна честотна характеристика (колкото е възможно това в ценовия диапазон). Парите които мога да отделя са около 70-тина лева, а и не мисля че има смисъл да давам повече в моя случай. Доста се рових из форума и по сайтове и се спрях на AKG K77, мисля че ще са добър избор за мен. Какво мислите за модела? Някой ползвал ли го е? Ако мислите, че има по-добър вариант, споделете.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами значи щом не ти трябват мониторни или дж-ски,за тея пари ще си земеш свестни hi-fi...иначе AKG са доста прилична фирма с доста добри модели....дотук с общите приказки :D Аз за тея пари точно,си взех от човек в форума Extreme Isolation(сигурно не ти е позната фирмата,но са стабиларки) и съм доста доволен ,като за парите си са номер едно супер добре изолират идеални за запис на вокали(особено ако записваш с кон.микрофон),а и са мониторни на сичкото отгоре... http://www.extremeheadphones.com/ ако си намериш такива ти ги препоръчвам като за парите които имаш,иначе естествено можеш си земеш много по брутални ....Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.