TONY Публикувано Март 2, 2009 Публикувано Март 2, 2009 (Редактирано) http://www.esnips.com/doc/b20b15de-8a10-4b...8a6076e2ae/Rain Солово изпълнение на пианиста ни Сашо ( двама Сашовци имаме). И певеца ни Жоро му помага (за допълнителните гласове). ПС - не знам защо и от какъв скрипт, но след скобите основното има на групата, чийто кавър правим, излиза изписано с малка буква. Грешката е вярна, проблемът не е в мен. Приемете, че съм го написал с главна буква. (и за трите заглавия така се получи, нещо от скобите ще да е) Редактирано Март 2, 2009 от TONY Цитирай
Polyphone Отговорено Март 2, 2009 Отговорено Март 2, 2009 Хей, вие голяма банда се направили! Много яки гласове вадите! И какви височини праскате, при това с пълен глас. Браво още веднъж!!! Цитирай
TONY Отговорено Март 2, 2009 Автор Отговорено Март 2, 2009 Аплаузите са изцяло за Сашо Моцарта от Музикалният театър за това парче. Той е двигател в известна степен на групата, абсолютен фен на Юрая Хийп ( така, както аз съм на Айрън Мейдън) и откакто свирим заедно и мен яко ме е подпалил по Юрая. Освен, че излушах цялта им дискография ( аз и преди си ги харесвах, но не бях чул и половината от творчеството им), открих за себе си, че са имали невероятен басист Гари Тейн - който толкова харесах, че бих казал - това е предшественика на Стив Харис ( Гизър Бътлър, Джон Пол Джоунс и Гловър си ги знаех). Пък и понаучих няколко техни песни на китарата. И аз му свалям шапка за това как пее с пълен глас. Цитирай
Recommended Posts