Burton Публикувано Септември 30, 2005 Публикувано Септември 30, 2005 Jap boy playing Altitudes Цитирай
Telerig Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 Ех ма примерен бе...с ризка с якичка с копченца...и внимава да не сбърка Цитирай
Telerig Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 Обзалагам се, че китарата е маде ин джапан :think: Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 нищо което не може да види в най-обикновен урок по китара, да речем от тези на маймстийн, фридман или други такива Цитирай
Telerig Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 от на малмстийн урока може да го зърне..ама ме съмнява да го види Цитирай
jFog Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 изкара изражение на лицето пича,определено.. тоя и той ли е мъник?Щото монголоидната раса е уникална , уж на 35 а изглежда като 16 годишен Цитирай
Smokejack Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 Хаха ей ся пак някой умник ше изтърси,че и тва е безидейно Цитирай
Burton Отговорено Септември 30, 2005 Автор Отговорено Септември 30, 2005 Хаха ей ся пак някой умник ше изтърси,че и тва е безидейно а некой изтърси че Altitudes на Becker е безидейно, я е станал въргала :killyou: Цитирай
Katsko Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 (Редактирано) @iFog,човека е японец,а японците не са монголоиди,виж за българите може да се поспори,освен тва ако малко познаваше японската психика щеше да разбереш че човека свири от цялата си свита корпоративна душица за което заслужава похвала а не оплюване...освен тва без да съм китарист мисля че доста добре свири... Редактирано Септември 30, 2005 от Katsko Цитирай
Telerig Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 а некой изтърси че Altitudes на Becker е безидейно, я е станал въргала ..а де... :killyou: :killyou: :killyou: Цитирай
Лелдорин Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 нали знаете......тоя японец и онзи малкият в другата тема аз съм ги учил :green: Цитирай
Kelly Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 човека свири от цялата си свита корпоративна душица за което заслужава похвала а не оплюване определено!!! бива си го!Ама и японците са рокаджии!!! Цитирай
fracture Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 (Редактирано) а некой изтърси че Altitudes на Becker е безидейно, я е станал въргала ..а де... :killyou: :killyou: :killyou: кво, да казвам ли че е безидейно па кво му се кефите на японеца !!! японец някъв си - нищо не е, де да беше българин - тогава да видите кво става Редактирано Септември 30, 2005 от fracture Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 абе мислех че отдавна сте ги признали Азиатците!? пичовете са много навътре с нещатата!(може би с изключение на Секса ) аз поне съм ги признал че тея хора заслужават похвала! този верно не мяса на 16 годишен! Цитирай
st0rmblastt Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 Еден мой добър приятел сфири целите Perpetual Burn и Speed Metal Symphony, така че и ние режем глави, споко. Цитирай
Recommended Posts