kosmalak Публикувано Септември 30, 2005 Публикувано Септември 30, 2005 Ето едно парче тук. www.chusa.hit.bg Моля чуйте и кажете какво мислите за парчето.Благодаря предварително. Цитирай
YtseJam Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 Прогресивизмите по средата ме израдваха. Мучо густо. Цитирай
maringtr Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 Малко началото не ми звучи, иначе нататък песента е много приятна... А и солата са интересни... Само така! Цитирай
tupoto kopele Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 Я Пацо??? :think: дай да чуеме бе.Той е доста як Цитирай
kosmalak Отговорено Септември 30, 2005 Автор Отговорено Септември 30, 2005 Да, понеже Тъпото Копеле се намеси (да ви кажа под секрет - нито е тъпо нито е копеле, ама това е друга тема) трябва да уточня че това е песен на друга банда от Казанлък, различна от тази на която бях пускал песни тук преди.Моята банда се казва Аркадия, а тази песен тук е на Авангард. Цитирай
Mephistofel Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 На мен ми хареса.Успех, момчета! Цитирай
fracture Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 Ами парчето си е добре, има тук-таме някои места за доизкусоряване, ама това се постига с практиката и ... не са чак толкова забележими. Аве що като слушам парчето, все ми изниква в тиквата името Uriah Heep :wall:, може би заради засиленото клавирно присъствие. Цитирай
Burton Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 Много добра песен! Само китарите на места ми идват доста слаби, но това вече си е по лична преценка rock on! Цитирай
tupoto kopele Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 космалак помниш че Авангард имаха една песен "Ледена"-безумно яка песен.Айде да те помоля ако я имаш да я ка4иш и нея. Цитирай
kosmalak Отговорено Септември 30, 2005 Автор Отговорено Септември 30, 2005 Имам я. Ето: www.gateofheaven.hit.bg Цитирай
tupoto kopele Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 Супер си ама не е тая песен. Можеш ли да качиш всичко тяхно дето имаш???? Цитирай
kosmalak Отговорено Октомври 1, 2005 Автор Отговорено Октомври 1, 2005 Тъпо Копеле, опитай пак същия линк.Сега вече съм сигурен, че това е "Ледена". Цитирай
tupoto kopele Отговорено Октомври 1, 2005 Отговорено Октомври 1, 2005 Ааааааааааааааааа Космалак тва е тва е тва е слушайте хора бързо дърпайте и слушайтеludnica Цитирай
tupoto kopele Отговорено Октомври 1, 2005 Отговорено Октомври 1, 2005 Имам я. Ето: www.gateofheaven.hit.bg всъщност...е това горе дето космалак го е пуснал Цитирай
tupoto kopele Отговорено Октомври 1, 2005 Отговорено Октомври 1, 2005 Няма такава песен жалко че по последна информация тая банда"Авангард" не съществува ве4е две години сигурно много гадно е това с разпадането на групите заради причината.....България може би...хора не се отказвайте моля моля моля свирете нищо че ни е тъпо положението в момента свирете пък квото Цитирай
Recommended Posts