Harvester Of Sorrow Публикувано Февруари 24, 2009 Публикувано Февруари 24, 2009 Пичове, някой от вас има ли таб на песента на Срам И Позор - Пилот На Валяк? Пишете ако го имате. Цитирай
Ziggy Отговорено Февруари 24, 2009 Отговорено Февруари 24, 2009 ами първо песента е на браник или на йозер, не мога да си спомня, отдавна не съм слушал подобни неща. второ, ако хванеш 1 кухарка и дрънкаш произволна I-IV-V прогресия, мисля че никой няма да зацепи, че песента не е така, още повече, предполагам 100% от слушащите ще са пияни. Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Февруари 24, 2009 Автор Отговорено Февруари 24, 2009 Те дето ще са пияни е ясно. Песента е на Срам И Позор. Естествено че мога да дрънна два-три акорда "петица" и да е готова, ама не ми е целта това. Цитирай
Packo Packomirov Отговорено Февруари 25, 2009 Отговорено Февруари 25, 2009 Първо...Песента не е на Бранник! Второ....ще пиша само акордите и карам по памет: Стандартна Е настройка. начало с бас: 1) D - E - C - E DDD-E-C-E x2 A-E-G-E x2 2) F - G - E E E x4 3) DDDD-E-A 4) AAAA - G x4 E DDDD - C - E ...горе-долу това са акордите. може и да бъркам, но ще пиша пак... Цитирай
Ziggy Отговорено Февруари 25, 2009 Отговорено Февруари 25, 2009 да, сбърках го с една друга песен. Цитирай
a_panov Отговорено Февруари 25, 2009 Отговорено Февруари 25, 2009 Питайте Цеци или "бай Иван Жената" това са китаристите. Групата я няма от 10 години!!! Бай Иван е в чужбина, доколкото знам в Испания. А Цеци си е бизнесмен във Враца. Цитирай
Packo Packomirov Отговорено Февруари 25, 2009 Отговорено Февруари 25, 2009 ...това не са единствените китаристи минали през Срам и Позор и групата може да се каже че все още я има, докато го има вокала Дани...макар в момента да е в застой :-)...последния концерт беше на 28.04.2007г...ето и малко клипчета - РЪЦ, ПРЪЦ, СКРЪЦ ...а песните могат да се изсвирят от всеки, така че хората се сменят, бандата остава... Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Февруари 25, 2009 Автор Отговорено Февруари 25, 2009 Един въпрос имам за размера - 2/4 или 3/4 и какъв вид са нотите във втория такт на баса? Цитирай
a_panov Отговорено Февруари 27, 2009 Отговорено Февруари 27, 2009 ...това не са единствените китаристи минали през Срам и Позор и групата може да се каже че все още я има, докато го има вокала Дани...макар в момента да е в застой :-)...последния концерт беше на 28.04.2007г...ето и малко клипчета - РЪЦ, ПРЪЦ, СКРЪЦ ...а песните могат да се изсвирят от всеки, така че хората се сменят, бандата остава...ПАКОооо много си се освинил, чак не мога да те позная. Някой ден ще дойда във Враца и ще я подпалим от едната страна... заедно... Цитирай
Packo Packomirov Отговорено Март 10, 2009 Отговорено Март 10, 2009 Предишните акорди съм ги пообъркал малко, ето и коригираните: Пилот на валяк началото с баса и куплета са с същите акорди: 1) D - А - C - А DDD-А-C-А x2 A-G-A-G x2 2) F - G - E E E Е x4 (бавната част) 3) DDDD-E-A x8 4) AAAA - G x4 DDDD - C - (на 4-ия път) Е Ето и малък бонус заради грешките: Пенка 1) Начало: F - C- F - G 2) 1 и 2 куплет: C-Am-F-C-G C-Am-F-C-G 3) CCCC-FFFF х3 CCCC-GGGG 4) C-Am-F-C-G (засечки) 5)соло: C-E-D-C x2 C-E-D-C / F-C-F-G-C Цитирай
Recommended Posts