Icarus Отговорено Февруари 26, 2009 Отговорено Февруари 26, 2009 К'во толкова сте се впрегнали, мега яко изглежда китарката. Хьеви мьетъл и дРЪти баби! Цитирай
savov Отговорено Март 5, 2009 Отговорено Март 5, 2009 "Цепеница" определено е точната дума... Цитирай
James Hetfield Отговорено Март 9, 2009 Отговорено Март 9, 2009 "Смрък" ни искам да го дупчаааат! Ни искааааам! Цитирай
Димитко Отговорено Март 10, 2009 Отговорено Март 10, 2009 И аз се чудя защо някои хора казват на китарите "метли"...Тия от Гибсън са решили да дадат нагледен пример защо това е така. Моделът "Експлорер Баба Яга" ли се казва? .... Подкрепям колегата с две ръце. Абсолютно "метла" ми беше първата асоциация и на мен. Дано Gibson се откажат от този, това... Цитирай
prayer4eto Отговорено Март 11, 2009 Отговорено Март 11, 2009 Te Gibson си правят отдавна експерименти с такива ограничени издания. Тоз експлорър едва ли ще накефи някого сериозно, обаче ето тази, ще заинтригува повечето откъм финиш Цитирай
Recommended Posts