Pwnzorafied Публикувано Февруари 23, 2009 Публикувано Февруари 23, 2009 Еми ето това е солото на Paranoid.Свиря от 5 месеца.Дано ви хареса. http://www.youtube.com/watch?v=bZuGFQyfudo...re=channel_page Btw,мога доста по-добре да го изсвиря,но когато снимам..знаете не може да се получи перфектно . Цитирай
Necrophagist Отговорено Февруари 23, 2009 Отговорено Февруари 23, 2009 бих казал че е супер.Няма значение от колко време свириш важното е че се справяш много добре Цитирай
yotzzo Отговорено Февруари 24, 2009 Отговорено Февруари 24, 2009 То това не е кавър, но ако наистина свириш от 5 месеца - просто много добре! Цитирай
jocker Отговорено Февруари 24, 2009 Отговорено Февруари 24, 2009 Човеко, ако свириш от 5 месеца, моля те дай ми телефона на Учителя си!!! Цитирай
Heartman Отговорено Февруари 24, 2009 Отговорено Февруари 24, 2009 Браво!Гледам постановка тип Даймбег си вкарал Цитирай
ultramega Отговорено Февруари 24, 2009 Отговорено Февруари 24, 2009 Браво Ето един кавър на песента. Опитай това соло Цитирай
Pwnzorafied Отговорено Февруари 24, 2009 Автор Отговорено Февруари 24, 2009 Човеко, ако свириш от 5 месеца, моля те дай ми телефона на Учителя си!!! Дам,от 5 месеца свиря,и не ходя на учител - сам с таблатури се уча,и специално това соло от doctornerve видеото му . Браво Ето един кавър на песента. Опитай това соло Еееее,вие ся не съм Господ Мерси за отговорите,скоро ще пусна cover на цялата песен. Цитирай
Yves Отговорено Февруари 26, 2009 Отговорено Февруари 26, 2009 Вчера и аз го намерих тоз' доктор и почнах да уча N.I.B. обаче следващото е точно това Малко са му нестандартни таблатурите като че ли...поне са различни с всички, които намерих. Иначе наистина евала за солото А за това другото наистина го пробвай, щом знаеш оригинала просто лека-полека забързвай Цитирай
Recommended Posts