darmonko Публикувано Септември 28, 2005 Публикувано Септември 28, 2005 (Редактирано) Някой виждал ли е и чувал ли е новия албум на Dave Weckl Band??? Дайте информация къде може да се купи и има ли го в България? Ще се радвам и на сайт от където да се свали пък Дейв ще ми прости пиратските наклонности надявам се Албумът е излязъл в САЩ на 12 07.2005 и се казва Multiplicity Ако вече има някаква информация по въпроса светнете ме че съм нов във форумчето P.S. В заглавието сам написал името на човека грешно ,заради тъпия FlexType e,иначе знам как се пише...Sorry Dave ше почерпя Редактирано Септември 28, 2005 от darmonko Цитирай
evans Отговорено Септември 28, 2005 Отговорено Септември 28, 2005 Значи и аз съм фен на Уекъл ,имам всичките албуми до 2002 след това искарвал ли е нещо освен този новия. Цитирай
darmonko Отговорено Септември 28, 2005 Автор Отговорено Септември 28, 2005 Да,през 2003 има един двоен диск който се казва Live And Very Plugged In това е концерт на Dave Weckl Band записан на живо в Catalina's Bar And Grill в Лос Анджелис около Коледа 2002. Както виждате даже чичко Дейв свири по кръчмета и клубове,така че по това малко се доближаваме до него.По друго....май не :wall: Цитирай
evans Отговорено Септември 28, 2005 Отговорено Септември 28, 2005 Да,през 2003 има един двоен диск който се казва Live And Very Plugged In това е концерт на Dave Weckl Band записан на живо в Catalina's Bar And Grill в Лос Анджелис около Коледа 2002. Както виждате даже чичко Дейв свири по кръчмета и клубове,така че по това малко се доближаваме до него.По друго....май не :wall: имаше един сайт bubu to(за съжаление го закриха)там имаше всичко ,даже имаше и албуми .За късмет беше свален този двоен концерт,незнам с какви думи да го определя, но за мен той е велик музикант.Скоро си мислих,защо SME не го покани в София да свири,стига е канила такива групи от времето на баща ми .Мисля че ще има голям интерес,и хората ще се накефят Цитирай
darmonko Отговорено Септември 28, 2005 Автор Отговорено Септември 28, 2005 Отговорът е защото SME нямат парички да му платят на човечеца а канят хора които вече работят на малко по-ниски тарифи.Пък и неговата програма маи е запълнена за няколко години напред Е има и изключения де, да се надяваме че ще доживеем такъв момент. Цитирай
Katsko Отговорено Септември 28, 2005 Отговорено Септември 28, 2005 Дейв е велик музикант и велика надувка...не вярвам да го видим в България Цитирай
darmonko Отговорено Септември 28, 2005 Автор Отговорено Септември 28, 2005 абе нали знаеш надеждата умира последна.Колко надувки са идвали,може пък и той да се обърка... Цитирай
YtseJam Отговорено Септември 29, 2005 Отговорено Септември 29, 2005 Не си мислете, че не е имало преговори през годините. Просто не ставаше и не ставаше. Цитирай
Egon Отговорено Септември 29, 2005 Отговорено Септември 29, 2005 Аз пък не виждам къде е проблемът - че СМЕ нямат пари да му платят е мит, хич и не си мислете. Като цапнат билетите по 30 кинта + спонсори, айде, айде, Фънкара си знае работата. Няма причини да не стане, извинете, но Ал ди Меола е по-голяма легенда от Уwкл, а дойде два пъти, нали...така че всичко е вхпрос на прегвори и професионализъм. Цитирай
darmonko Отговорено Септември 29, 2005 Автор Отговорено Септември 29, 2005 Приятели,да не изместваме темата,а тя е Има ли някои новия албум и знае ли от къде може да се намери тук иил да си го поръчвам на някой приятел в чужбина и да го чакам до коледа да ми го донесат аиде разровете се из нета и магазините :hello: Цитирай
darmonko Отговорено Септември 29, 2005 Автор Отговорено Септември 29, 2005 абе има го не само там ами и даже в WallMart се продава,ако става дума да си го купи6 от нета.Проблема е че и нямам кредитна карта а и банковата сметка не съм я вързал с PayPal и няма как да платя.Затова реших да разпитам първо дали тук го има и тогава да си поръчам на някой да ми го довлече Цитирай
Egon Отговорено Септември 29, 2005 Отговорено Септември 29, 2005 А в "дюкян меломан" пробва ли? Там те могат да ти го поръчат, а ти да го платиш на тях. Цитирай
darmonko Отговорено Септември 29, 2005 Автор Отговорено Септември 29, 2005 Kъде се намираше това на 5-т кьошета ли или се бъркам? Като ида в София другата седмица ше разгледам Цитирай
Recommended Posts