Paliev The Butcher Публикувано Февруари 23, 2009 Публикувано Февруари 23, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=TSTH4DoPzFc Надявам се да ви е интересно. Всичко е един Squier Telecaster Custom (тенк ю Вили) Wavelab и гласове. Поздрави, Макс Уморен Той е тук пред вас. Уморен и с рани. Пред пустиня от захлас. Говор без мисъл. И мисли за нас. Живот той обречен, живее без тях. Уморен от мисли. Уморен от страх. Уморен от хора. Уморен и плах. Но нямаме нищо, само прах и вечността ни. Спомена ни е удавен от скоростта. С нея отричаме, всичко добро, което е пред нас.
Stone Free Отговорено Февруари 23, 2009 Отговорено Февруари 23, 2009 ей много радващо! качвай още ако имаш
yotzzo Отговорено Февруари 24, 2009 Отговорено Февруари 24, 2009 Интересно е, ако го качиш на мрз, а на в тубата няма ли да се чува по-добре? Ясно,че държиш на визията, щото си "греат перформер", ама искам да чувам по-хубаво. Така виж как не го забелязват, защото повечето като не чуят "як саунд" и просто го спират.
Paliev The Butcher Отговорено Февруари 24, 2009 Автор Отговорено Февруари 24, 2009 Дай мейл и ще ти го пратя...щом имаш интерес. Къв "греат перформер", кви пет лева, всичко е за майтапа, но не и когато съм ядосан за нещо.
yotzzo Отговорено Февруари 25, 2009 Отговорено Февруари 25, 2009 Айде пращай го, де! Наистина искам да го чуя по-добре. Кефи ме парчето.
LOE Отговорено Февруари 25, 2009 Отговорено Февруари 25, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=TSTH4DoPzFc Надявам се да ви е интересно. Кое, как седиш и пушиш, гледайки романтично в уеб камерата? Тва ти е отнело 4-5 часа? Сериозно? 4.30мин "песен" (песен е доста силно казано), в която през цялото време се повтаря едно и също? А, и малко дрънканици на дайре накрая...
Quiet Отговорено Февруари 25, 2009 Отговорено Февруари 25, 2009 На мен ми е интересно от какъв зор направи тоя клип...? Мен лично би ме било срам да седя като пън и да пуфтя 4:34 мин. И не се мисли за голяма работа с тая цигара.
yotzzo Отговорено Февруари 25, 2009 Отговорено Февруари 25, 2009 (Редактирано) Аз чувам разни неща, които стават в парчето и най-важното има настроение/депресивно/. Различава се от повечето постнати тук по това, че след като го чуеш няма нужда след това 1 час да метеш стружки от пода. При един хубав аранжимент може да стане супер. Е, разбира се и ако се изпее по-отговорно. Редактирано Февруари 25, 2009 от yotzzo
fLiSk Отговорено Февруари 25, 2009 Отговорено Февруари 25, 2009 Кое, как седиш и пушиш, гледайки романтично в уеб камерата? Тва ти е отнело 4-5 часа? Сериозно? 4.30мин "песен" (песен е доста силно казано), в която през цялото време се повтаря едно и също? А, и малко дрънканици на дайре накрая... И аз често съм се чудил кой с акъла си сяда да стърже като изоглавен с дни, за да запише накрая едно "супер брутално" стъргане като от концерт за бургия и ел. трион. После му викат модерен метъл. Ама на, още не съм разбрал
LOE Отговорено Февруари 25, 2009 Отговорено Февруари 25, 2009 ^^^ разликата е, че в така нареченото стъргане има мелодия, музика, хармония и т.н. въпрос на личен вкус, обаче аз не се впечатлявам от въртене на едно и също 5 минути - ако някой се впечатлява - толкова по добре (или зле) за него ще дам пример - колко от вас ще харесат книга от 500 страници, в която едно и също изречение се повтаря от началото до края а тва че ти не разбираш, или не можеш да понасяш малко по интензивна музика нищо не значи - в едно метъл парче може да се събере толкова музика, колкото има в един цял поп албум, а в крайна сметка тва е форум за музиканти и за музика, не за депресари, които се снимат как пушат и гледат мило в камерата
fLiSk Отговорено Февруари 25, 2009 Отговорено Февруари 25, 2009 Сега вече разбирам. Според измерващите показатели за музикалност и музика, съответното произведение не става. Добра идея, ако я комбинираме с идеята на един друг съфорумник, който си пада по малко по-стара интензивна музика за категоризация на групите по сорт и клас (нещо като домати клас А на пазара), ще стане бонбон. А колко песни има с по 3 акорда, които са започвали живота си по-зле и от тази и са ставали страхотни накрая.
circles Отговорено Февруари 25, 2009 Отговорено Февруари 25, 2009 Макс е гаден метъл! Пуснал е темата за заблуда..
LOE Отговорено Февруари 25, 2009 Отговорено Февруари 25, 2009 Сега вече разбирам. Според измерващите показатели за музикалност и музика, съответното произведение не става. Добра идея, ако я комбинираме с идеята на един друг съфорумник, който си пада по малко по-стара интензивна музика за категоризация на групите по сорт и клас (нещо като домати клас А на пазара), ще стане бонбон. А колко песни има с по 3 акорда, които са започвали живота си по-зле и от тази и са ставали страхотни накрая. 3 акорда са достатъчни за да изградят хармония, а хармонията е достатъчна за да изгради песен, особено когато над тези 3 акорда има пеене, също съставено от ноти, изграждащи хармония върху акордите в тази така наречена песен, или по точно опит за песен, няма 3 акорда, няма и един акорд, има няколко секуди пасаж случайно дрънкане, които се въртят като развален грамофон, и пеене, или по точно опит за пеене, които няма никаква връзка дори с това което се свири тва което аз виждам е младеж, който обича да се показва е ютуб, а тва което чувам вече го изкоментирах доста обстойно като цяло кофти работа, не виждам начин това да ми хареса, и само да поясня, далече не слушам единствено метъл, така че може предварително да си спестиш аргумента, че само от това разбирам и за тва нещо някой да е отделил 4-5 часа си е направо смешно, нищо лично спрямо човека, виждали сме се наживо и долу горе съм си изградил някакво впечатление, но може би трябва да си гледа барабаните, вместо да се занимава с неща, които очевидно не му се отдават а за хората, които действително са способни да намерят нещо смислено, хубаво и интересно в това нещо - ми радвам се за тях, но на моят вкус определено не му понася - ценя и обожавам добрата музика, независимо от инструментите и стила, обаче тва не влиза в тази категория
Vasil Pavlov Отговорено Февруари 25, 2009 Отговорено Февруари 25, 2009 ^^^ разликата е, че в така нареченото стъргане има мелодия, музика, хармония и т.н. въпрос на личен вкус, обаче аз не се впечатлявам от въртене на едно и също 5 минути - ако някой се впечатлява - толкова по добре (или зле) за него ще дам пример - колко от вас ще харесат книга от 500 страници, в която едно и също изречение се повтаря от началото до края Да, но повечето пъти мелодията, музиката и хармонията са погребани под тонове дисторшън, и то когато ги има... А кое му е лошото на повтарянето? Rage Against The Machine също са много циклещи (в Killing In The Name, една от фразите се повтаря 16!!! пъти), и AC/DC са циклещи, но това не ги прави лоши групи - напротив - имат си доста сериозна аудотория Това е само едно изразно средство - опитай се да си представиш песен БЕЗ повторение - няма структура... а тва че ти не разбираш, или не можеш да понасяш малко по интензивна музика нищо не значи - в едно метъл парче може да се събере толкова музика, колкото има в един цял поп албум А как точно се измерва? Аз не мисля че в един албум на АББА или The Bee Gees има по - малко музика отколкото в някоя стъргалка тип "преминаващ бърз влак през завод". Даже обратното а в крайна сметка тва е форум за музиканти и за музика, не за депресари, които се снимат как пушат и гледат мило в камерата Това е форум, в който ВСЕКИ може да поства каквото си иска, стига да не е в разрез с правилата и да е в правилния раздел. Няма критерий, по който да се определя, кое е музика и кое - не, и кое трябва да се постне и кое - не. Не искам поста ми да звучи остро, излагам мои мисли по въпроса. Мир! пп Между другото наистина има тонове работа, преди да излезе нещо свястно от записа
yotzzo Отговорено Февруари 25, 2009 Отговорено Февруари 25, 2009 в едно метъл парче може да се събере толкова музика, колкото има в един цял поп албум, а в крайна сметка тва е форум за музиканти и за музика, не за депресари, които се снимат как пушат и гледат мило в камерата Музика на кое казваш - количество изсвирени тонове в секунда? Е, ясно имаме вече един обективен критерий.
Recommended Posts