Zero Tolerance Публикувано Февруари 22, 2009 Публикувано Февруари 22, 2009 Леко хумористично погледнато от моя страна на нещата... Но все пак ето го и клипа с едно мое лайф соло от преди 1 година . Надявам се да ви хареса :Р . http://vbox7.com/play:f32d522d Цитирай
chameleonka Отговорено Февруари 22, 2009 Отговорено Февруари 22, 2009 Много добре го свириш,браво! Цитирай
MiroLambov Отговорено Февруари 22, 2009 Отговорено Февруари 22, 2009 Добро е.Само дето в началото избързваш... Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Февруари 24, 2009 Автор Отговорено Февруари 24, 2009 Тенкс . Избързването по-скоро идва от неопитност на сцената..Малко се поддадох на еуфорията тогава . Цитирай
MiroLambov Отговорено Февруари 24, 2009 Отговорено Февруари 24, 2009 Нормално е , и на мен ми се случва (в 3-та пъти , които съм бил на сцена с китара...).Междудругото , това съм го забелязал , дори и при Слаш.Бях гледал някъв лайф на който го свиреше и после си пуснах оригиналната тема и не беше чак така "пришпорено" в началото.Тъй че, прави си изводите... Цитирай
MirU Отговорено Март 10, 2009 Отговорено Март 10, 2009 (Редактирано) Здравей! Нямаш май много стаж на сцената нали? Като съвет ще ти кажа да прекараш повечко време на сцената и да потренираш повечко, тогава да се впускаш в такива изпълнения...Не се сърди, наистина като съвет ти го казвам. Добре звучи, но се иска техника още... Редактирано Март 10, 2009 от MirU Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Март 10, 2009 Автор Отговорено Март 10, 2009 Всъщност това ми беше първия концерт..И тогава свирих на китара от точно 4 месеца . Иначе мерси , как ще се сърдя - критиката е най-важното нещо :Р . Цитирай
Recommended Posts