jFog Публикувано Септември 27, 2005 Публикувано Септември 27, 2005 1-во Това ми е любимия раздел 2-ро Уважвам ви всичките Не би било лошо, мисля ,да се въведат някои правила и в тоя раздел.Както в Покупко продажбите Нека всеки да поства НАЙ много по едно творение седмично. в Джи Мейл-а може да си направите един лейбъл и да вкарате там 100 песни. ок? Може да направим анкета първата страна с 50 гласа да речем печели. Цитирай
Geo Отговорено Септември 27, 2005 Отговорено Септември 27, 2005 Обясни каква точно ти е идеята и какво ще се постигне с това ограничение? Цитирай
adXok Отговорено Септември 27, 2005 Отговорено Септември 27, 2005 Опаланка! jFog, що така искаш да се въведат ограничения?! На творческа смърт ли ме обричаш!? Пак добре, че нямам истински инструменти толкоз иначе наистина бих наводнил форума с моя музика. Ма то е за добро... за вас е тая музика. Да и́ се кефите, не е само за тея, дето я правят. Все пак не искаме пари като в раздел "Търся-Купувам-Продавам". Пък и аз мисля, че най-музикалните хора са имено тези в раздел "Авторска музика". Аз само техните неща слушам, значи само тях разбирам като творци! Защо да ги ограничаваме така!? Цитирай
jFog Отговорено Септември 27, 2005 Автор Отговорено Септември 27, 2005 ми просто ми хрумна,и ми се стори добре. Просто днес разглеждах там и си казах еееееееееехеййййййй три страници едно и също.Мое виждане е няма да се плашункате,нито да спирате да творите. МОже пък да е завист моето,беш ли ми му мамата.МОже и другите да не им се поства Сигурно прекалено много кисна в раздела. И да, всеки избира дали да чуе нещо или не, и да, всеки избира кога и кво ще постне. Цитирай
7thString Отговорено Септември 27, 2005 Отговорено Септември 27, 2005 jFog Според мен факта, че има хора, които активно записват музика и имат желание да го правят е по-скоро похвален Не мисля, че има проблем, че зареждаш 2-3 страници повече за да скролнеш назад... освен ако не плащаш 10 лв на МБ Цитирай
mengel Отговорено Септември 28, 2005 Отговорено Септември 28, 2005 Може би ако се въведе някакъв начин за класификация на песните по стил или дали са само идеи или за завършени версии. Цитирай
Recommended Posts