Jump to content
Българският форум за музиканти

Резонантни кожи за томове


Recommended Posts

:singer: Ignis ти си човека, :metalist::beer:;) пазиш ли си още червената ямаха от студиото ти в добрич, първите истински барабани които пипнах много много отдавна ,още като не знаех каккъв е смисъла да си купиш барабани за 2000$ :cheers:
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 37
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

:) Ignis ти си човека, ;):P;) пазиш ли си още червената ямаха от студиото ти в добрич, първите истински барабани които пипнах много много отдавна ,още като не знаех каккъв е смисъла да си купиш барабани за 2000$ :P

Здравей Хубавице!Разбира се че ги пазя...дори ги умножих...ами влез в сайта ми,може би няма да ги видиш хубаво на снимката,но все пак!Какво да направя като тези наши "инженери" от радиото ми направиха такъв сайт,че да починеш!Ама карай!Радвам се че ме позна!Бих се радвал когато имаш път към София или ако си тук-заповядай да се чидим!Хиляди усмивки! ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

вчера вечерта поради скуката която ме обзе, реших да сваля кожите на всички томове и да ги сравня по дебелина и т.н. само да вметна че оригиналните кожи на барабаните ми не са Уникорн, отгоре си пише Batter head by REMO и на горните и на долните кожи надписа е абсолютно едвакъв с абсолютно еднакъв черен щрих. това е на по сарият комплект томове от сета ми , на по новите томове пък пише Batter 192 на горните кожи и Batter 188 на кожите отдолу, щриха е същият но с по малки размери. като ги махнах ги огледах внимателно, разлика в дебелината на горните и долните кожи има и то чувствителна, дори на допир се усеща, обаче ме учуди че има разлика м/у горните и долните кожи на старите и новите томове(двата сета ги ги купих по различно време). горна кожа от едната партида се различаваше от горна от другата , положенито беше същото и при резонансните кожи. явно ще трябва в най скоро време да си оеднаквя всички кожи.

Редактирано от AccesS
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

След трудното изнамиране на 8" резонантна кожа през девет държави в десета, най-накрая щракнах готина снимка:

 

resonant.jpg

 

Както се вижда, освен подобряване на звука, има и значително подобряване на външния вид. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стига си снимахте хубавите барабани, че избеснавам ей !!!

 

 

Шегувам се разбира се - no offense! ;);)

 

P.S. Сори за офф-топика :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе като гледам поредната снимка на сета на Ytse Jam, която както всички останали снимки на барабани на членове на форума ми доставя супер яко извратено барабанистко удоволствие...пак се отнесох :D ами така де ще ми се да предложа на модераторите да си направим в раздела "БАРАБАНИ" раздел(важна тема..от тия дето седят най-отгоре)"СНИМКИ", както във САМОПРЕДСТАВЯНЕ има раздел PHOTOS. Ами така де много ще е яко да имаме раздел специално за снимки нашите си собствени комплекти...а и има доста подобни снимки пръснати навсякъде из форума "БАРАБАНИ".

Надявам се да помислите по предложението ми...в крайна сметка представете си само колко ще е яко а??? :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.