Laura Публикувано Февруари 17, 2009 Публикувано Февруари 17, 2009 МОЛЯ АКО НЯКОЙ РАЗПОЛАГА С ТОЗИ ИНСТРУМЕНТАЛ THE ROSE na BETTE MILDER да го прати тук: nо_mersy@abv.bg Цитирай
halford_ Отговорено Февруари 17, 2009 Отговорено Февруари 17, 2009 Имам го това парче на караоке но мога да ти го пратя до края на седмицата на лаптопа ми е а тои не е в мен ако искаш други п есни пиши ми на georgo_rock@абв.бг Цитирай
Laura Отговорено Февруари 17, 2009 Автор Отговорено Февруари 17, 2009 хей да не ме забравиш!!!! Цитирай
vorfax Отговорено Февруари 20, 2009 Отговорено Февруари 20, 2009 МОЛЯ АКО НЯКОЙ РАЗПОЛАГА С ТОЗИ ИНСТРУМЕНТАЛ THE ROSE na BETTE MILDER да го прати тук: nо_mersy@abv.bg Ако погледнеш предишните ми постове ще откриеш над 100000 безплатни линка към инструментали. Измежду тях можеш да откриеш две караоке (MP3+CDG) версии на Bette Midler - Rose. Затрудни ме малко сгрешеният ти запис. Ето и директен линк за това което търсиш. Цитирай
halford_ Отговорено Февруари 23, 2009 Отговорено Февруари 23, 2009 Ако не си го намерила мога да ти го пратя веднага така че пиши ако искаш Цитирай
Recommended Posts