Polyphone Отговорено Февруари 22, 2009 Автор Отговорено Февруари 22, 2009 Идеално! В очакване сме! Цитирай
bmo Отговорено Март 7, 2009 Отговорено Март 7, 2009 Доволно кефещо, Маркос Вале цял живот с такива си вади хляба. Цитирай
vanboy Отговорено Март 7, 2009 Отговорено Март 7, 2009 (Редактирано) Романтика и приветливост лъха от това произведение.Многогласията са невероятни-цяла палитра от гласове окрасят атмосферата.Баланса м-у китарата и гласовете ми убягва-ако се вдигне китарката вляво,както и десните баси(не мога да уловя с какъв инструмент е изсвирено),картинката значително ще се подобри. Редактирано Март 7, 2009 от vanboy Цитирай
Polyphone Отговорено Март 8, 2009 Автор Отговорено Март 8, 2009 Доволно кефещо, Маркос Вале цял живот с такива си вади хляба. Мерси ! Между другото много приятна музика прави Маркос Веле, не го знаех. Цитирай
Polyphone Отговорено Март 8, 2009 Автор Отговорено Март 8, 2009 (Редактирано) Романтика и приветливост лъха от това произведение.Многогласията са невероятни-цяла палитра от гласове окрасят атмосферата.Баланса м-у китарата и гласовете ми убягва-ако се вдигне китарката вляво,както и десните баси(не мога да уловя с какъв инструмент е изсвирено),картинката значително ще се подобри. Много се радвам се, че ти е харесала песента! Бас линията е изсвирена на полуакустичен бас орфей на двайсетина години, звукът не влиза през усилвател, че нещо потенциометрите са се разбъзикали, и затова е записан на микрофон просто, бабешката. Затова е така постно и глухо Редактирано Март 8, 2009 от Polyphone Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Март 8, 2009 Отговорено Март 8, 2009 А-аааа, то било афффторско това! Много е благо! (Няма такова зверче, което да притваря очи от кеф и да се рее... една педя над земята.) Ама аз чакам включването на spongebob също с голямо нетърпение! ОФФ: Ти що си викаш "старец", бе? Цитирай
Polyphone Отговорено Март 8, 2009 Автор Отговорено Март 8, 2009 А-аааа, то било афффторско това! Много е благо! (Няма такова зверче, което да притваря очи от кеф и да се рее... една педя над земята.) Ама аз чакам включването на spongebob също с голямо нетърпение! ОФФ: Ти що си викаш "старец", бе? Авторско е, бря, дори и текстът! Мерси за благите думи, како! Това за зверчето много не го разбрах...на твоето коте му е харесала песньовката ми? И аз чакам прякото включване на spongebob, дано намери време. пп Що си викам старец ли? Щото първо, не съм се родил в правилната епоха, а мисленето и усещането ми е тогавашно, т.е, от 60-те и второ защото за 15 години откак по-сериозно музицирам, нищо не направих, и най-вече защото ми остаряха амбициите, изчерпиха се, преди да се осъществили! Старец също така, защото от болната ми необходимост да правя групарска музика с пеещи и свирещи и най-вече със запалени по същия тип музика хора, съм в момента на дереджето на старческа музикална самота. Дрънкам си и си припявам сенилно с компа, моята музикална дружка, която ползвам малограмотно. С е ла ви! Цитирай
bmo Отговорено Март 8, 2009 Отговорено Март 8, 2009 Вале е класик. Радвам се, че ти е харесал. http://www.youtube.com/watch?v=9I8-4LLeXts Цитирай
emo_tion1 Отговорено Март 8, 2009 Отговорено Март 8, 2009 Много приятно Трябваше и едни птички за фон или нещо такова от природата Цитирай
Polyphone Отговорено Март 9, 2009 Автор Отговорено Март 9, 2009 Много приятно Трябваше и едни птички за фон или нещо такова от природата Мерси! За птичките съм си мислил как би могло да се дресират да пеят в хармония! Даже съм си го мислил и за другите животни. Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Март 22, 2009 Отговорено Март 22, 2009 Ей, Полифоне... Изрових нещо, дето си го мислех по повод на твоята тема. На мен много ми харесва така, когато една тема може да нарои богатство от асоциации и хората си обменят идеи, и всеки научава нещо ново. Michael Franks, Lotus Blossom - много красива песен... Цъкате на плейърчето. Настроението не е същото, но стиловите сходства са много. Poly(Franco)phone, смятам, че много си струва да се замислиш за повече творби в такъв стил. И да си оправиш потенциометрите, и... да ни ги поднесеш в по-завършен вид. Цитирай
Polyphone Отговорено Март 22, 2009 Автор Отговорено Март 22, 2009 Хей, мерси Ангелинке! Наистина има някакво сходство в жанровете. Макар че момъкът има много благ гласец. Сядам да пиша ! ;-) Само преди това едно дрийм ъ литъл дриъмче да направя. Цитирай
Polyphone Отговорено Октомври 24, 2009 Автор Отговорено Октомври 24, 2009 (Редактирано) Най-после записах песента си в студио. Опитах се да направя някакъв аранжимент, добавих соло на класическа китарка и на припева още 4 гласа. http://www.4shared.com/file/143286286/cd1ee71/Samba.html Редактирано Октомври 24, 2009 от Polyphone Цитирай
yotzzo Отговорено Октомври 25, 2009 Отговорено Октомври 25, 2009 Супер е станало! Записвай и следващите. Цитирай
Recommended Posts