Krovuel Публикувано Февруари 15, 2009 Публикувано Февруари 15, 2009 (Редактирано) Здравейте! Предоставям на вашето внимание следния пасаж от една дълга песен (Кровуел - Денят на страшния съд - 14:45 мин.).Чуйте я и след това споделете вашето мнение. Ще се радвам да го направите. Знам, че в този форум се подвизават доста видни музикални критици без абсолютно никакво покритие. За някои хора този проект е добре познат, а други тепърва ще се запознават с него. Това, че качвам само малка част от песента, а не цялата, го правя с цел. По късно ще разберете защо в раздел „Търсят се музиканти!”. Ще бъде доста интересно, обещавам. Приятно слушане Редактирано Февруари 15, 2009 от Krovuel Цитирай
Slacoth Отговорено Февруари 17, 2009 Отговорено Февруари 17, 2009 От това, което чух мога да кажа, че парчето е жестоко. Не бих го нарекъл брутален, но е чудесен блек метъл. Поздравления за теб, който и да си...и успех. Другото, което ме изненада приятно е българският език.Звучи си много на место. Цитирай
inqubus Отговорено Февруари 17, 2009 Отговорено Февруари 17, 2009 Хареса ми, въпреки че не твърдя, че разбирам от блек. Преслушах и в май спейс. Браво Цитирай
necrony Отговорено Февруари 17, 2009 Отговорено Февруари 17, 2009 От много време не слушам блек, но това направо ме изуми.. браво пичове! Иска ми се да чуя цялата песен, а ако имате и други парчета ще е супер! Цитирай
Ex74 Отговорено Февруари 17, 2009 Отговорено Февруари 17, 2009 Парчето къса плът! Надявам се да чуя цялата версия Наистина разбиравщо, поздравления! Цитирай
X_eNeMy Отговорено Февруари 18, 2009 Отговорено Февруари 18, 2009 За пореден път съм положително изненадан от този проект !!! За тези, които не знаят - по-голямата (до колкото знам) част от свиренето/семплирането и 100% от композирането са дело само на един човек ! Поздрави, успехи и всичко най ! Цитирай
Krovuel Отговорено Февруари 20, 2009 Автор Отговорено Февруари 20, 2009 Благодаря ви за изказаното положително мнение. Изключително се радвам, че ви е харесало, което ме зарежда с ентусиазъм да творя и че има смисъл и че не го правя само за себе си. Не се притеснявайте и да критикувате, ако е точно и на място - действа градивно. Благодаря Ви!!! Цитирай
RockoBG Отговорено Февруари 21, 2009 Отговорено Февруари 21, 2009 (Редактирано) T'ва на български 'е майна... малко градивна критика: Забелязал съм, че влизането като в каубойска кръчма, води до излизане като от педерастко сборище. Иначе парчето става. Малко на куплета ми се губи - чувам само "очите", "косите" и "лицето ти"... ако е важен текста добре е да се разбира. Поне според мен*. Интрото ми е байгън ама ако ше е 14' може и да става. Дано да има навит да го слуша... * Държа да отбележа - нямам (ама никакво)покритие и съм малко глух. Редактирано Февруари 21, 2009 от RockoBG Цитирай
Krovuel Отговорено Февруари 25, 2009 Автор Отговорено Февруари 25, 2009 T'ва на български 'е майна... малко градивна критика: Забелязал съм, че влизането като в каубойска кръчма, води до излизане като от педерастко сборище. Иначе парчето става. Малко на куплета ми се губи - чувам само "очите", "косите" и "лицето ти"... ако е важен текста добре е да се разбира. Поне според мен*. Интрото ми е байгън ама ако ше е 14' може и да става. Дано да има навит да го слуша... * Държа да отбележа - нямам (ама никакво)покритие и съм малко глух. МАЙНА!!!!!Май се обади доста неподготвен (препоръчвам ти Сашка Васева). Хайде малко по сериозно копеле. Виж как знаеш за сборището, но мисля че ако е от гробище ще е по вълнуващо. Поздрави пич. Цитирай
Recommended Posts