stratocaster Отговорено Септември 26, 2005 Отговорено Септември 26, 2005 (Редактирано) Пазете я тая тема от Петручи, че ще си зареже купищата усилватели и ефекти и ще мине на зум! Пфу, точно затва не мога да го трая- то при тея няма разлика м/у китара и синтезатор stratocaster Хехе, яко звучи, но забелязах нещо, което го има във всеки процесор и не знам защо става: супер отчетливо се чува удара на перото, което е много неприятно особено при свирене на бързи неща- чува се по-силно тракането отколкото тоновете. Знаещите да кажат защо при аналоговите ампове тоя (д)ефект липсва ами не знам да кажа само че това е амп. съвсем нормален амп, просто в преампа има дигитални драйвове. иначе с микрофон е записвано пред ампа ами зависи от настройката на ефекта.....не знам. не съм обърнал внимание исках да кажа че в моя случай дигиталните драйвове не се усещат толкова като дигиални......абе разбра ме като мине през хубав говорител всичко звучи добре не мисля че конкретно дигиталния кривоч е виновник за 'пикинга' който идва в повече. и аналогови ефекти съм ползвал и пак си го имаше тоя пикинг иначе и аз в доброто старо време имах като тзоя зуум.....гаден беше Редактирано Септември 26, 2005 от stratocaster Цитирай
7thString Отговорено Септември 26, 2005 Автор Отговорено Септември 26, 2005 (Редактирано) Когато мине през кубе, ест. звука става по-як-аз нарочно плъгнах директно зуума, иначе през кубе звучи по-сносно ама... пак е нули и единици Burton Хехе абе и в двата случая е зле В този от твоя запис пък няма достатъчно компресия а на тоя флажолет в средата има едно стържене- по-горе бях писал за тези цифрови артифакти Редактирано Септември 26, 2005 от 7thString Цитирай
SlipFly Отговорено Септември 29, 2005 Отговорено Септември 29, 2005 мен ми харесва зука на cut.mp3 така да кажем пак и е от репетиция !! Цитирай
wessy Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 (Редактирано) по голяма гавра със Скорпиънс не бях чувал за звука имам предвид само иначе е добре изсвирено Редактирано Септември 30, 2005 от wessy Цитирай
SlipFly Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 по голяма гавра със Скорпиънс не бях чувал за звука имам предвид само иначе е добре изсвирено :stop: Цитирай
Recommended Posts