Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)
Пазете я тая тема от Петручи, че ще си зареже купищата усилватели и ефекти и ще мине на зум!

:rolleyes:

Пфу, точно затва не мога да го трая- то при тея няма разлика м/у китара и синтезатор

stratocaster

Хехе, яко звучи, но забелязах нещо, което го има във всеки процесор и не знам защо става: супер отчетливо се чува удара на перото, което е много неприятно особено при свирене на бързи неща- чува се по-силно тракането отколкото тоновете. Знаещите да кажат защо при аналоговите ампове тоя (д)ефект липсва

ами не знам

да кажа само че това е амп. съвсем нормален амп, просто в преампа има дигитални драйвове. иначе с микрофон е записвано пред ампа

ами зависи от настройката на ефекта.....не знам. не съм обърнал внимание :happy:

исках да кажа че в моя случай дигиталните драйвове не се усещат толкова като дигиални......абе разбра ме :) като мине през хубав говорител всичко звучи добре не мисля че конкретно дигиталния кривоч е виновник за 'пикинга' който идва в повече. и аналогови ефекти съм ползвал и пак си го имаше тоя пикинг

иначе и аз в доброто старо време имах като тзоя зуум.....гаден беше :rolleyes:

Редактирано от stratocaster
Отговорено (Редактирано)

Когато мине през кубе, ест. звука става по-як-аз нарочно плъгнах директно зуума, иначе през кубе звучи по-сносно ама... пак е нули и единици

Burton

Хехе абе и в двата случая е зле :rolleyes: В този от твоя запис пък няма достатъчно компресия а на тоя флажолет в средата има едно стържене- по-горе бях писал за тези цифрови артифакти

Редактирано от 7thString