Zball Публикувано Февруари 15, 2009 Публикувано Февруари 15, 2009 Наскоро си зех 2 ръка Мт-2 супер ефект.От вътре е добре но от вън е малко одраскан и копчетата са леко зле.От къде мога да си взема ново педалче (това дет се натиска ) и нови копчета. Цитирай
liquid_death Отговорено Февруари 16, 2009 Отговорено Февруари 16, 2009 Ми като поръчаш на бос специално да ти пратят.Има и друг вариант - купуваш едно ново МТ2 и ги вземаш от него Цитирай
Nikifena Отговорено Февруари 16, 2009 Отговорено Февруари 16, 2009 ^ Бос ме мотат и си прехвърлят топката за по-специфични техни части, като пласмасовите врътки на потенциометрите или двоен потенциометър точно като на метълзоната. Изписах 3 имейла и всички те ме прехвърлят към някви други сайтове и се отказах. Ако някой знае имейл на който някой от бос ще ми отговори адекватно с цена и време на доставката за по-специфични детайли от камионите на бос ще е добре... Цитирай
Recommended Posts