kamen Публикувано Септември 25, 2005 Публикувано Септември 25, 2005 (Редактирано) Може ли някой да ми каже място в София за ремонт на синтезатор. Синтезатора е МК-989V и не му работи един от клавишите. Като го вкючиш и на първото натискане работи при това слабичко и след това вече не работи. Ако някой има представа къде мога да го занеса както и колко горе-долу ще ми струва пишете. P.S. Съжалявам за името на темата, тогава още не бях видял изискването за кирилица, а пък после се оказа че не мога да я редактирам. Редактирано Септември 28, 2005 от AXE Цитирай
bluesman Отговорено Септември 28, 2005 Отговорено Септември 28, 2005 Камене ,тъйкато не знам къде в София има майстори на тези свирки ако бях на твое место щях да влеза в най добре работещият музикален магазин с легално внесени синтезатори и да попитам кой сервиз обслужва гаранционно тези техники.Там е и местото на твоят синтезатор :guitar: Цитирай
Nikifena Отговорено Септември 29, 2005 Отговорено Септември 29, 2005 Точно сега съм в периот на смяна на мястото за живеене, иначе пиши 1 ПМ и да се разберем например другата седмица.. Аз се занимавам с жичкаджийство и може и да успея да го оправим клавиша. Цитирай
Recommended Posts