pendejo Публикувано Февруари 11, 2009 Публикувано Февруари 11, 2009 Записах си вкъщи на компа разни идейки и ги качих тук: http://www.myspace.com/medicatation Който има желание, да преслуша Поздрави Цитирай
FMONTY Отговорено Февруари 13, 2009 Отговорено Февруари 13, 2009 Идеята е супер. Трябва и още малко и ще стане пърфект. Цитирай
bulby Отговорено Февруари 14, 2009 Отговорено Февруари 14, 2009 Много яки неща Жоре! Имат хитов потенциал, търси вокал Цитирай
pendejo Отговорено Февруари 14, 2009 Автор Отговорено Февруари 14, 2009 Много яки неща Жоре! Имат хитов потенциал, търси вокал Мерси! твоето дилейче влиза в употреба здравата много му се радвам Цитирай
circles Отговорено Февруари 16, 2009 Отговорено Февруари 16, 2009 Яко, яко! Айде събирай бандата и бой! Ако срещнеш проблем с намирането на дръмър, може да се кандидатирам за прослушването... абе и да не ме одобрите, поне ще се напием/на...им на вилата яко! Цитирай
inqubus Отговорено Февруари 17, 2009 Отговорено Февруари 17, 2009 Хаааа супер! Не си сам в главата, колега Цитирай
eccec Отговорено Април 9, 2009 Отговорено Април 9, 2009 Чудя се, дали звучене тип The Mars Volta би намерило своята публика в България. Твоята психеделия ми напомня малко на тях и ме кефи! Цитирай
Recommended Posts