mishina Публикувано Февруари 11, 2009 Публикувано Февруари 11, 2009 Здравейте! Проблема ми е следния - свръзвам си китарата към компютъра по начина, по който е обяснено в други теми, но звук не излиза. Свързах същата китара към един лап топ и там нямаше никакви проблеми. Смених порта, преинсталирах и драйвърите на звуковата ми карта, но това не доведе до никакъв ефект. Ако някой има идея какво мога да направя моля да сподели Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Февруари 11, 2009 Отговорено Февруари 11, 2009 Според мен има два- три възможни проблема . 1. Прецакан жак 2.Преинстал на Windowsa 3.Смяна на звуковата карта (може нещо да и е прецакано , но това ми се струва най-малко вероятно) Цитирай
Jorko_Beliata Отговорено Февруари 11, 2009 Отговорено Февруари 11, 2009 Преди да сменяш хардуер и да преинсталираш софтуер виж контролния панел за звука - дали Line In канала не е заглушен или намален (включил си я в Line In буксата, нали?). Цитирай
mishina Отговорено Февруари 11, 2009 Автор Отговорено Февруари 11, 2009 Да в Line-in е и не е намален не е Mute-нат, не е и от порта - пробвах на 2. Кабела си работи. А нещо което ми се строи странно е, че ако пусна Sound Recorder-а, тоя windows-кия и се опитам да свиря нещо, все пак записва дрънченето, но звук от китарата през колоните не излиза Цитирай
Muteriac Отговорено Февруари 11, 2009 Отговорено Февруари 11, 2009 В такъв случай проблема ти е в говорителите най-вероятно. Пробвай да ръчнеш слушалки или други говорители, за да видиш дали имаш пак такъв проблем. Цитирай
Jorko_Beliata Отговорено Февруари 11, 2009 Отговорено Февруари 11, 2009 А. Сетих се нещо. Guitar FX Box ли изпозваш (за ефектите)? Или, какъв "виртуален процесор" си си инсталирал? Цитирай
mishina Отговорено Февруари 12, 2009 Автор Отговорено Февруари 12, 2009 Пробвах и на слушалки и няма промяна... Не ползвам никакъв софтуер за ефекти - просто не стигам до чист звук без ефекти. Цитирай
BlindVictim Отговорено Февруари 12, 2009 Отговорено Февруари 12, 2009 Ръчни китарата във входа за микрофон, или промени записващото устройство да е Line In. Цитирай
Recommended Posts