stratocaster Публикувано Септември 23, 2005 Публикувано Септември 23, 2005 (Редактирано) омръзна ми от заспали музики, реших да направя една яка жица :twisted: http://4545.hit.bg/standinready.mp3 или Гмаил доста по-различно от другите неща които съм правил досега солото накрая е омазано, да не ви прави впечатление айде критикувайте! баса е добрата стара кремона в мазните ми потни ръце Редактирано Септември 23, 2005 от stratocaster Цитирай
peshoy2k Отговорено Септември 23, 2005 Отговорено Септември 23, 2005 на първо слушане - плаче за високи, а ревърба е много. Като се включи фуса - по-добре. В очакване съм на........ аааа ето го и солото ..... солото :think: - знаеш какво да оправяш по него Не е зле, ама тая китара у десно изведнъж :think: , струва ми се прекалена панорамата (лично мнение) баса отново ме кефи най-много много натюрлих на фона на другото солото на моменти не се търпи, да знаеш иначе Цитирай
jFog Отговорено Септември 24, 2005 Отговорено Септември 24, 2005 а пък аз на 1:23 сек си мислех че ще заскубиш някой траш Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 24, 2005 Автор Отговорено Септември 24, 2005 благодаря че сте отделили време ам пешо, никъде няма ривърб, само на солото малко другаде йок китарата.ами реших че така на 100 % панорамата ще е по-реално не знам може би греша за солото...знам. драснах го просто колкото да не е без хич, а и ме мързеше. трябва да го презапиша, прав си. даже аз не мога да го търпя баса - и мене ме кефи как се получи попляках малко и то зе че стана горе долу Цитирай
peshoy2k Отговорено Септември 24, 2005 Отговорено Септември 24, 2005 барабаните нямат ревърб??????? Цитирай
Fenix Отговорено Септември 24, 2005 Отговорено Септември 24, 2005 Защо по дяволите всички в тоя форум, като бъде постнато нещо и обсъждат само "записа като запис", а не свиренето/идеята/музиката? Никой от нас не записва в студио, нито пък е тонрежисьор, музиката е по-важна. И аз като постна нещо, дори и да пиша "вижте музиката" никой не казва нищо. На мене идеите ми допадат. Солото не ми харесва на моменти. Пан-а много ме кефи, винаги съм обичал такива работи, с включвания и набивки. Песничката е много хубава. Цитирай
Egon Отговорено Септември 24, 2005 Отговорено Септември 24, 2005 Смислен въпрос задаваш, драги. Аз за съжаленбие не можах да си го сваля, иначе бих се включил с коментари към "музиката". Цитирай
peshoy2k Отговорено Септември 24, 2005 Отговорено Септември 24, 2005 не съм критикувал само звука бе аааа ма ха Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 24, 2005 Автор Отговорено Септември 24, 2005 фениксе, прав си никой не записва в студио така че се очаква звука да куца доста и аз си падам голям фен на такива 'панировки'. а солото - ще го махна и ще сложа някакви клавири на негово място мързи ме да ги мисля и да ги въртя солата. нещо....не са ми специалитет Цитирай
7thString Отговорено Септември 24, 2005 Отговорено Септември 24, 2005 Мен идеята ме кефи Ако се доизпипа ще стане супер! За записа- единствената ми забележка е, че ритъм китарата, където свириш с palm muting, има прекалено много ниски и се маже с баса... Цитирай
vovcho Отговорено Септември 24, 2005 Отговорено Септември 24, 2005 И мени ме кефи. Също ме кефи и онова на Собиески дето го беше направил. Цитирай
the_gorer Отговорено Септември 24, 2005 Отговорено Септември 24, 2005 Мен ме накефи! Мислех, че г-н Стратокастер свири само хард'н'хеви, ама ето, че извади и по-съвременен и тежък звук. Евала бе! За свиренето - има някои малки забележки, но ми се струва, че преди записа парчето не е репетирано повече от един-два пъти, така че всичко е повече от добре. ПС: Мен точно "панорамата" ме кефи Обилно раздалечени китарки ф левия и ф десния канал. Така записват всички съвременни групи. Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 24, 2005 Автор Отговорено Септември 24, 2005 е осъвременяваме се малко по малко не може да седим в 80-те постоянно, трябва да излизаме от тях от време на време @the_gorer не един два пъти е репетирано, ами в процеса на записване ми идват повечето идеи ако искаш чуй и онова за чушкопека, и то има по-сувременен звук @vovcho моля те не ми напомняй за това ужасно гадно записче, иде ми да се самоубия като си помисля какви съм ги записвал преди Цитирай
Steppenwolf Отговорено Септември 24, 2005 Отговорено Септември 24, 2005 Good А за записа и тонрежисурата - има качествен софтуер, остава и качествено четене, упражняване, мислене върху материала и разбирането му. Цитирай
stratocaster Отговорено Октомври 4, 2005 Автор Отговорено Октомври 4, 2005 това което е на линка е ъпдейтнато с малко преработено солото още не съм презаписал....мързел Цитирай
Recommended Posts