Geo Публикувано Септември 23, 2005 Публикувано Септември 23, 2005 Здравейте,приятели, За хората,които се интересуват от моите "басови изпълнения": http://geobassbg.tripod.com Цитирай
adXok Отговорено Септември 23, 2005 Отговорено Септември 23, 2005 (Редактирано) Лелеее, откърти ми главата... Нищо не мога да кажа, то просто си се чува! Тия работи аз на бас не знам как се свират!? То прилича по-скоро на някакви перкусии с елементи на тонова определеност на по-дългите тонове! Да му се не знае и Каварната... Май месец 2006-та, ако съм жив и успея да дойда на концерта на вездесъщите Manowar, ше ми ги показваш тея неща на живо. Пък що не и преди Manowar да забиеш, кой е тоя Джоуи ДиМайо?!? :green: Само не знам дали не ти е скучно да свириш по-бавни неща, щото и те са необходими все пак... дано не ги пренебрегваш. Кво да ти кажа... нищо не мога да ти кажа... изтеглих си ги сичките и тепърва ша ги осмислям така ___ ___ Редактирано Септември 23, 2005 от adXok Цитирай
Geo Отговорено Септември 23, 2005 Автор Отговорено Септември 23, 2005 Ако идваш в Каварна обязателно ми се обади да се видим.Много ще ми е приятно да се запознаем. Цитирай
Recommended Posts