rot Отговорено Февруари 5, 2009 Автор Отговорено Февруари 5, 2009 Кабела чисто нов, още с етикета... не че това му пречи да е дефектен. Утре точно смятах да купя още един преходник от голям жак към малък, да не би тоя да не е във ред, както и един от малък към голям (имам кабел с 2 малки жака) за да влезне в самата китара... ако и това не стане в събота отивам в xxxx и ше искам там да пробват всичко и да я пуснат... друга идея нямам Благодаря на всички за отделеното време, утре ще докладвам докъде съм я докарал.
Black Bird Отговорено Февруари 5, 2009 Отговорено Февруари 5, 2009 (Редактирано) Много лесно се отказваш Имаш ли микрофонен вход? Има и друго. Пусни обява че купуваш СаундБластер Аудижи 2 или 1 и си я купи на старо! Ще имаш прилична карта и ще можеш да свириш! Редактирано Февруари 5, 2009 от Black Bird
Slide Отговорено Февруари 6, 2009 Отговорено Февруари 6, 2009 Аз също съм със SoundMAX вградено аудио и нямам проблеми. Пробвай да пренсталираш дайрвера на аудиото и когато боцнеш за първи път нещо, в които и вход да е, Wizard-a на драйвера те пита какво си вкара. Съответн,като сложиш китарата в line-in, избери от списъка line-in device или беше input device.
Петьо Бояджиев Отговорено Февруари 6, 2009 Отговорено Февруари 6, 2009 Според мен трябва да включиш китарата в микрофонния вход, не в Line In. Line In очаква 500mV входен сигнал и е нискоимпедансен вход - всичкия сигнал на китарата ти ще изчезне безследно. Мушни обикновен микрофон в Line-in и настрой драйвера и миксера, така че да се чува микрофона. После на негово място с МОНО кабел включи китарата.
Ex74 Отговорено Февруари 6, 2009 Отговорено Февруари 6, 2009 И аз имам абсолютно същия проблем Решението е да ползвам нойсгейт-а от програмата... друго не можах да измъдря Може пък и да е от стерео жак-а... знам ли.
Jorko_Beliata Отговорено Февруари 6, 2009 Отговорено Февруари 6, 2009 Според мен трябва да включиш китарата в микрофонния вход, не в Line In. Line In очаква 500mV входен сигнал и е нискоимпедансен вход - всичкия сигнал на китарата ти ще изчезне безследно.Мушни обикновен микрофон в Line-in и настрой драйвера и миксера, така че да се чува микрофона. После на негово място с МОНО кабел включи китарата. Аз от електротехника не разбирам, ама като си включвах китарата в микрофона имаше доооооста повече шум (един, дето разбира каза, че щото входа бил с по - висока чувствителност). Отделно че адаптерите на едната ми итара са с малко нсък аутпут и повече шум...
Recommended Posts