Atrium Публикувано Септември 21, 2005 Публикувано Септември 21, 2005 И така, здравейте, драги музиканти. Драго ми е, че ви има, вас и тоз форум, от наистина голяма полза сте ми.. От вече доста време (доста е доста относително понятие.. ) си чета неща от тук, реших, че вече е време да се легитимирам. Атриум-чо съм, Владо, по заглавие, на 17 лета. Сега (разбирай - тази година) завършвам средно, после - каквото сабя покаже. Не свиря на нищо (още), но замествам с маса дървено философстване.. Иначе съм влюбен в баса, това осмисля живота ми на този етап, буквално, колкото и грамадно и неистинно да звучи. Но мисля, че вие ще ме разберете, вие знаете за какво говоря. Музикален стил? Не знам, не съм по стиловите определения и ограничения.. Ще кажа, че не мога без гласа на Maynard James Keenan, вокала на Tool и A Perfect Circle. Слушам и друго, естествено, каквото ми е на момента. Но наистина доста често (да не казвам винаги, че е доста силна дума..) съм в компанията на специфичния тембър на Maynard. Вдъхновител.. Maynard, като идеи и внушения, във всяко отношение.. музикално, социално, психическо... Каквото още ви дойде наум. Проекти нЕмам, дори не свиря (сериозно) още. Други интереси имам, интереси много, пари нЕма.. И мисля, че няма нужда от повече разяснения, опознахте ме достатъчно, като за начало. Поздрави от Пловдив! Цитирай
Лелдорин Отговорено Септември 21, 2005 Отговорено Септември 21, 2005 добре дошъл.поздрави от софия и ти пожелавам да си купиш най-хубавия бас който искаш Цитирай
FeramonD Отговорено Септември 21, 2005 Отговорено Септември 21, 2005 Добре дошъл и от мен. Приятно изкарване и мисля че си се оверил че тва тук си е чиста енциклопедия на тема музика и съм благодарен на всички майстори на спота споделящи опит с нас новобранците! Цитирай
Atrium Отговорено Септември 21, 2005 Автор Отговорено Септември 21, 2005 (Редактирано) Glad to be here, mates! Мерси за пожеланието, чул те някой дано, драги Лелдорин.. @FeramonD - определено си е енциклопедия.. Burton, каква приятна изненада.. Специално на теб искрени благодарности за темата за новаците при баса, безценна съвети даваш! Keep up the good work! Редактирано Септември 21, 2005 от Atrium Цитирай
Anakon Отговорено Септември 22, 2005 Отговорено Септември 22, 2005 Ще кажа, че не мога без гласа на Maynard James Keenan, вокала на Tool и A Perfect Circle. Вдъхновител.. Maynard, като идеи и внушения, във всяко отношение.. музикално, социално, психическо... Каквото още ви дойде наум. Привет и от мен! Дано форума ти е все така от полза Maynard - президент! Цитирай
bulby Отговорено Септември 22, 2005 Отговорено Септември 22, 2005 Привет и веднага поздрав с Parabola Цитирай
Atrium Отговорено Септември 22, 2005 Автор Отговорено Септември 22, 2005 Maynard - Световен Духовен Водач, мен ако питате.. И веднага връщам поздрава с нещо старо, но струващо си - Cold And Ugly. за всички тук, които ме посрещнахте толкова добре. Цитирай
MDFk Отговорено Септември 23, 2005 Отговорено Септември 23, 2005 Посрещането с почести не е завършило още . Айде и от мен официално добре дошъл и дано дръпнеш бързо - с покупката на баси с изучаването му! Цитирай
Atrium Отговорено Септември 23, 2005 Автор Отговорено Септември 23, 2005 За дърпането в изучаването - няма да бързам, искам да усвоя всичко, и то пълноценно. Иначе вече уча, за да ми е по-лесно после. Уча нотите, и основни техники в началото. За да може като си го хвана за първи път (баса де :green: ), да не го гледам ей така -> и да се чудя к'во да правя. А за купуването... Олеле, дано е скоро, че ръцете толкова ме сърбят, че вече човек убивам за бас... :killyou: Да има желаещи? Цитирай
Atrium Отговорено Септември 24, 2005 Автор Отговорено Септември 24, 2005 Имаш изключителни инструменти, мислителю. Цитирай
Kelly Отговорено Септември 24, 2005 Отговорено Септември 24, 2005 Добре дошъл ! това ме подсети за надписа на входа на Дома на Хумора и Сатирата в Габрово : Добре Дошли....и отишли" Цитирай
Recommended Posts