jFog Публикувано Ноември 26, 2004 Публикувано Ноември 26, 2004 nickname:jFog (deSperado) Възраст:26 Образование:едно начално,едно средно,една казарма,едно полувисше Вашият инструмент: Китара, малко бас , малко барабани Предпочитан музикален стил:Мелодичния, ако вокала е по така .. мъжки е за предпочитане Вашият вдъхновител:Том Енджълрипър , Джеймс Хетвилд , Чък Шулдинер и Макс Кавалера Досегашни (не)реализирани проекти:Алкохол , Slow Death , Brainstorm , Disgenics , Петък 13-ти Странични интереси:Компютри със всичкото което могата да правят са ми интересни В кратце(или с две думи за вас самите):Щастливо задомен (с майката на детето ми) Цитирай
Steve_Vai Отговорено Ноември 26, 2004 Отговорено Ноември 26, 2004 Аз все си мисля, че при превода и транскрибирането името на фронтмена на Metallica си е останало Джеймс Хетфийлд ( James Hetfield ) Цитирай
Snowwhite Отговорено Ноември 26, 2004 Отговорено Ноември 26, 2004 Аз все си мисля, че при превода и транскрибирането името на фронтмена на Metallica си е останало Джеймс Хетфийлд ( James Hetfield ) Не се заяждай с чиляко!!!Така си му харесва - така го е писал.Или : толкова се е напил-толкова е могъл.Или...Ха-ха-ха!!!Стига с глупостите викам Цитирай
jFog Отговорено Ноември 26, 2004 Автор Отговорено Ноември 26, 2004 Аз все си мисля, че при превода и транскрибирането името на фронтмена на Metallica си е останало Джеймс Хетфийлд ( James Hetfield ) Цитирай
jFog Отговорено Април 6, 2005 Автор Отговорено Април 6, 2005 Добър ден и от мен Най-активен в: Самопредставяне 117 мнения в този форум ( 79% са мненията от този потребител ) Ти си железен бе.Писал си и тука трябва да те уважа , ко да тъ прая. Аре Дал бог Бедро и на тебе.. 117... мнения.. направо ме уби бе пич. Цитирай
spotlight_kid Отговорено Април 13, 2005 Отговорено Април 13, 2005 комо естаи?....айди и аз да та увъжъ ...а ръчичките освен бира само :guitar: и /тука няма гивче с цици/ да държат Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Април 13, 2005 Отговорено Април 13, 2005 Добре дошъл. Ама какви са тея представяния 10 години по-късно? Ние теб много добре те знаеме. ПП: И що те няма на картинка на албума на Brainstorm? Само колегата Edgecrusher забелязвам. Поизментили са те нещо май, а? Или ти си от "guest appearances"? Я да им се скараш веднага - уважение трябва тука, не е фафла. Цитирай
jFog Отговорено Юни 20, 2005 Автор Отговорено Юни 20, 2005 (Редактирано) ПП: И що те няма на картинка на албума на Brainstorm? Само колегата Edgecrusher забелязвам. Поизментили са те нещо май, а? Или ти си от "guest appearances"? Я да им се скараш веднага - уважение трябва тука, не е фафла. то пък срамота толкоз време да не погледна тука няма ме на обложката главно защото когато се записа и издаде албума 97-98 година май беше, аз отбивах дълга си към родината и бях без коса и вежди бях част от групата .. незнам колко време..ъъ година, две.. ебах го верно беше много отдавна... Инъче всичките песни ги знам, може да ти ги извиря на по бира (аз кока кола де , може с балантайнс ) Както казва бат'Ейдж историята е жива може да порова за някой архивен запис инъче снимки в момента нямам никакви.... п.с. сега се сетих че Ейджа имаше една снимка на сайта си, правена е точно преди една репетиция в шумен ебахти пешлемето съм там ;) трябва да видя дали я пази на страницата си ето я http://members.lycos.co.uk/dayforty/My%20P...jFog'96.JPG Редактирано Юни 20, 2005 от jFog Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Юни 22, 2005 Отговорено Юни 22, 2005 (Редактирано) Аве, батка, ти щом си бил пешлеме тогава, аз пък бях 10ти клас ('98ма) като си купих албума. Че ми подариха и плакат дето пише че свирите "Мелодичен прогресив пауър дет метъл". А edgecrusher как прилича на James-a не е истина. ПП: Нема да се плашункате ся... Редактирано Юни 22, 2005 от Mu3epHuK Цитирай
Recommended Posts