Stiliqn Публикувано Февруари 4, 2009 Публикувано Февруари 4, 2009 Привет Принципно за момента съм в изчакване да изпадне някое кубе втора ръка, но ако не се получи таз работа се е видяло, че ще го взимам ново.. та ако може да ме посъветвате например дали BEHRINGER ULTRABASS BXL450 си заслужава? Друго, на което съм се спрял е кубе 60 вата с марка Fame, за която не намерих много информация.. това, което ме интересува главно е да вади некъв звук сносен и да не "увехне" някоя и друга седмица след като го взема.. то е ясно,че за такива пари не мога да искам много та ако имате някаква информация или съвет, ще съм благодарен да споделите Цитирай
X-sert Отговорено Февруари 4, 2009 Отговорено Февруари 4, 2009 За какво ти трябва това кубе?За у дома или за репетиции?Ако е за вкъщи според мен няма смисъл от 60 вата. Цитирай
Stiliqn Отговорено Февруари 4, 2009 Автор Отговорено Февруари 4, 2009 ми принципно за вкъщи ми е необходимо, ама си викам да има така мегдан ако ми потрябва за репетицийка, нещо.. Цитирай
X-sert Отговорено Февруари 4, 2009 Отговорено Февруари 4, 2009 Ми в София има достатъчно репетиционни с достатъчно мощни бас ампове.Така, че не виждам смисъл да си копуваш толкова мощно кубе.Така че съвета ми е да направиш компромис откъм ватовете и да си купиш нещо по слабо, но по качествено. Цитирай
Wicked Отговорено Февруари 5, 2009 Отговорено Февруари 5, 2009 (Редактирано) Ето ти оферта от форума, кубето е добро, един приятел има такова и звука му е чук! А силно кубе за вкъщи - не ти трябва, аз съм с едно 120вата, дет' си го пускам на 2, за да не пискат съседите, а случаите, когато ти трябва мощно такова са средно 2 пъти в годината. За лайфове пък ти трябва голям дзвер дет' е поне 800-1000лв, така че прецени си. Успех! Редактирано Февруари 5, 2009 от Wicked Цитирай
Stiliqn Отговорено Февруари 11, 2009 Автор Отговорено Февруари 11, 2009 След като изпробвах тоз берингер, който ми изглеждаше много добре на картинка, прецених че 270 кинта за такъв боклук не бих дал.. по-добре е наистина да дам там още некви пари отгоре и да взема нещо качествено.. междувременно един френд ми предлага фендера си, който е 65 вата (15" паница) , но.. ми е набор та смятате ли, че за 300 кинта си заслужава? Цитирай
Pandemonium Отговорено Февруари 18, 2009 Отговорено Февруари 18, 2009 Както ти казах като си говорихме, бъди готов да посрещнеш амортизиран говорител, пукащи потенциометри и т.н. Иначе 15-ка си е екстра за бас (макар че може да дойде малко мощничко за надомно). Цитирай
Stiliqn Отговорено Февруари 18, 2009 Автор Отговорено Февруари 18, 2009 (Редактирано) oки, благодаря на отзовалите се поразгледах аз, пробвах тва онова и вече съм собственик на Fender Rumble 25 дадох малко повече кинти, но затва па вади добър звук Редактирано Февруари 18, 2009 от Stiliqn Цитирай
Recommended Posts