Achiles Публикувано Февруари 3, 2009 Публикувано Февруари 3, 2009 Вече може да чуете новите ни песни Новото EP се казва "Anonymous" и вече е качено за прослушване на сайта ни http://saltriverbg.com, в секцията Audio .Засега не сме пуснали парчетата за Download, но скоро сигурно и това ще стане, така че очаквайте още инфо в близките дни по какъв начин и как може да се сдобиете с тях, ако желаете разбира се. Цитирай
yotzzo Отговорено Февруари 3, 2009 Отговорено Февруари 3, 2009 Много хубаво е станало! Успехиии! Цитирай
Achiles Отговорено Февруари 3, 2009 Автор Отговорено Февруари 3, 2009 Съжаляавам, нещо плейърите запецнаха. Като се оправят ще пиша пак и ще се радвам да влезете отново. Не тръгва парчето. Забива още при зареждането и те оставя да чакаш. Цитирай
Achiles Отговорено Февруари 3, 2009 Автор Отговорено Февруари 3, 2009 Плейъра отново работи. Съжаляавам, нещо плейърите запецнаха. Като се оправят ще пиша пак и ще се радвам да влезете отново. Не тръгва парчето. Забива още при зареждането и те оставя да чакаш. Цитирай
overhate Отговорено Февруари 3, 2009 Отговорено Февруари 3, 2009 Супер, аз тая песен я чух докато я смесваше Пламен и оттогава чакам да "излезе". Много добро. Цитирай
Achiles Отговорено Февруари 3, 2009 Автор Отговорено Февруари 3, 2009 Mersi, може би, както и останалите ни, ще ги пуснем по-нататък за безплатен downlioad, но има още няколко въпросителни, така че няма да прибързваме засега. Супер, аз тая песен я чух докато я смесваше Пламен и оттогава чакам да "излезе". Много добро. Цитирай
polo Отговорено Февруари 10, 2009 Отговорено Февруари 10, 2009 (Редактирано) Mersi, може би, както и останалите ни, ще ги пуснем по-нататък за безплатен downlioad, но има още няколко въпросителни, така че няма да прибързваме засега. Супер, аз тая песен я чух докато я смесваше Пламен и оттогава чакам да "излезе". Много добро. Поздавления! Парчетата ми харесаха Anonymous почти веднага ми влезе в главата...но това на първо слушане. За мен Eat Me е истинско откритие, приятно изненадана съм. Кога и къде ще ги чуем на живо? Редактирано Февруари 10, 2009 от polo Цитирай
Achiles Отговорено Февруари 19, 2009 Автор Отговорено Февруари 19, 2009 на 25-ти февруари засега е най-близкото чуване на живо, като евентуално може да има и още една изненада. Междувременно вече парчетата могат и да се изтеглят от сайта ни. http://saltriverbg.com Цитирай
eL_NinYo Отговорено Февруари 19, 2009 Отговорено Февруари 19, 2009 Браво момчета,супер са парчетата ! Желая ви успех Цитирай
Rooster Отговорено Февруари 21, 2009 Отговорено Февруари 21, 2009 Много яки са и двете парчета. Цитирай
Achiles Отговорено Февруари 23, 2009 Автор Отговорено Февруари 23, 2009 Споменах ли, че на 25-ти ви очаквам във Fans. Благодаря много за коментарите, ценни са за нас. Засега по непотвърдена инфрмация, скоро е правим unplugged по Z-rock Цитирай
prayer4eto Отговорено Февруари 23, 2009 Отговорено Февруари 23, 2009 ^ Какво, какво ? Кога, кога ? Цитирай
Achiles Отговорено Февруари 23, 2009 Автор Отговорено Февруари 23, 2009 Ами на 25-ти, тази сряда с група Maze ще забием във Fans. Цитирай
prayer4eto Отговорено Февруари 23, 2009 Отговорено Февруари 23, 2009 Не, за Z-Rock ... . Че и unplugged А на 25-и ще дойда Цитирай
Recommended Posts