adXok Публикувано Септември 20, 2005 Публикувано Септември 20, 2005 (Редактирано) @ Geo Здрасти! Прегледах нещата в gmail.com и реших да си сваля едно твое парче (идея) и да я направя по мой си вкус. Понаблегнал съм на барабаните, ама то си е от любителско "изкривяване". Нядявам се ще се сетиш кое е парчето ти @ YtseJam Здрасти! Искам с тази моя интерпретация върху фънк-идеята на Geo да направя един вид кандидатстване за приемането ми отново в Memers листата на форума, а не както съм сега в Shit листата. С това искам да покажа, че имам нужния потенциал за нормално членство в тоя форум, тъй като музиката ме разтоварва и ми е нещо като дарба, колкото и нескромно да ти звучи. Надявам се да бъда върнат в Member листата. Благодаря! @ всички Музиката е голяма благодат! Парчето Geo's Funky Soul може да намерите в: www.gmail.com Username: muzikant.org Password: mymusic Парчето е в листата на тази пощата или в лейбъл adXok (виж зеления списък там вляво). Парчето също може да изтеглите от тук Приятно слушане! В парчето ще чуете и моето свирене и моя глас... малко е, но е от сърце :inlove: Редактирано Септември 20, 2005 от adXok Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 20, 2005 Отговорено Септември 20, 2005 кое по точно свириш ти? а глас.... иначе е яко и кой ти е казал че си в шит листата или защо така си мислиш я стига глупости Цитирай
adXok Отговорено Септември 21, 2005 Автор Отговорено Септември 21, 2005 Ами ето ти отговора! Просто такива са правилата. Да внимавате! Аз вече съм изпята песен! Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 21, 2005 Отговорено Септември 21, 2005 :wow: абе човек, сериозно досега не знаех че и такава глупост има Цитирай
Recommended Posts