X-sert Публикувано Януари 30, 2009 Публикувано Януари 30, 2009 Мисля в скоро време да си взема бас еквалайзера на берингер.Искам го понеже ми се иска примерно в куплетите да имам по изпъкнал бас с подсилени високи и среди а при припевите да имам примерно по мощен и басов тон.Та ми се иска да чуя мнинията ви дали си заслужава и дали ще успее да промени тона достатъчно добре.Баса ми е активен и си има потенциомери за бас и требъл но не мога толкова бързо да посягам към тях и да ги въртя по време на песен... Цитирай
vurbito Отговорено Януари 31, 2009 Отговорено Януари 31, 2009 НЕ го купувай тоз боклук. По-добре събери малко повече парички и си купи Boss. Той няма да откаже Цитирай
X-sert Отговорено Февруари 1, 2009 Автор Отговорено Февруари 1, 2009 ^Мерси за инфото.И все пак еквалайзера върши ли работа все пак и изобщо полезна играчка ли е??? Цитирай
kolega Отговорено Февруари 1, 2009 Отговорено Февруари 1, 2009 Ами, все някаква върши, да. Свирил съм на концерт с група, чиито басист имаше същия бас като моя и, също като мен тогава, се плъгваше директно в пулта. Само дето той минаваше и през въпросното еквалайзерче. Факт е, че адски много ме изкефи звукът му - беше го направил с много атака, много готин. Но пък тоя ефект се постига доста лесно и с нови струни, да речем - не съм го разпитвал за такива неща. Само знам че имаше такъв еквалайзер и за кратко време и аз се чудих дали да не си купя такъв. В крайна сметка се отказах - след като едно кубе берингер (поради НЕКАДЪРНИЯ начин, по който беше направено), за малко не ми отне живота докато съвсем нормално си го включвах от копчето Цитирай
X-sert Отговорено Февруари 1, 2009 Автор Отговорено Февруари 1, 2009 (Редактирано) Ако някой притежава въпросното камионче да сподели впечатления. Редактирано Февруари 1, 2009 от X-sert Цитирай
Recommended Posts