X-sert Публикувано Януари 30, 2009 Share Публикувано Януари 30, 2009 Мисля в скоро време да си взема бас еквалайзера на берингер.Искам го понеже ми се иска примерно в куплетите да имам по изпъкнал бас с подсилени високи и среди а при припевите да имам примерно по мощен и басов тон.Та ми се иска да чуя мнинията ви дали си заслужава и дали ще успее да промени тона достатъчно добре.Баса ми е активен и си има потенциомери за бас и требъл но не мога толкова бързо да посягам към тях и да ги въртя по време на песен... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vurbito Отговорено Януари 31, 2009 Share Отговорено Януари 31, 2009 НЕ го купувай тоз боклук. По-добре събери малко повече парички и си купи Boss. Той няма да откаже Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
X-sert Отговорено Февруари 1, 2009 Автор Share Отговорено Февруари 1, 2009 ^Мерси за инфото.И все пак еквалайзера върши ли работа все пак и изобщо полезна играчка ли е??? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolega Отговорено Февруари 1, 2009 Share Отговорено Февруари 1, 2009 Ами, все някаква върши, да. Свирил съм на концерт с група, чиито басист имаше същия бас като моя и, също като мен тогава, се плъгваше директно в пулта. Само дето той минаваше и през въпросното еквалайзерче. Факт е, че адски много ме изкефи звукът му - беше го направил с много атака, много готин. Но пък тоя ефект се постига доста лесно и с нови струни, да речем - не съм го разпитвал за такива неща. Само знам че имаше такъв еквалайзер и за кратко време и аз се чудих дали да не си купя такъв. В крайна сметка се отказах - след като едно кубе берингер (поради НЕКАДЪРНИЯ начин, по който беше направено), за малко не ми отне живота докато съвсем нормално си го включвах от копчето Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
X-sert Отговорено Февруари 1, 2009 Автор Share Отговорено Февруари 1, 2009 (Редактирано) Ако някой притежава въпросното камионче да сподели впечатления. Редактирано Февруари 1, 2009 от X-sert Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts