Desperate_Cry Публикувано Януари 29, 2009 Публикувано Януари 29, 2009 (Редактирано) Здравейте! Казвам се Даниел (викайте ми Дан, Дани, Данка, Данчо, Даньо, не ми пука) и както сигурно сте познали аз съм нов във форума. Аз съм един малък, пъпчив, рошав метъл от Пловдив и от има-няма 3 месеца ходя на уроци по акустична китара. Нашите ми обещаха да ми отпуснат пари за (ел.) бас ако успея да влезна в някоя от езиковите гимназии. Прочетох правилата още преди регистрация , а сега вие четете и пишете тук докато аз гледам темите Редактирано Януари 29, 2009 от Desperate_Cry Цитирай
sa6tiat Отговорено Януари 29, 2009 Отговорено Януари 29, 2009 Здравейте! Казвам се Даниел (викайте ми Дан, Дани, Данка, Данчо, Даньо, не ми пука) и както сигурно сте познали аз съм нов във форума. Аз съм един малък, пъпчив, рошав метъл от Пловдив и от има-няма 3 месеца ходя на уроци по акустична китара. Нашите ми обещаха да ми отпуснат пари за (ел.) бас ако успея да влезна в някоя от езиковите гимназии. Прочетох правилата още преди регистрация , а сега вие четете и пишете тук докато аз гледам темите Много ползотворно четене ти желая, а на смислените въпроси има кой компетентно да ти отговори /не съм аз/. Добре дошЕл, метълът да бъде с теб. Цитирай
разбойник Отговорено Февруари 2, 2009 Отговорено Февруари 2, 2009 +1 на горните приветствия. Затягай режима преди изпитите за да можем да те присламчим към басосвирещите Цитирай
death-thrasher Отговорено Февруари 9, 2009 Отговорено Февруари 9, 2009 Здравейте! Казвам се Даниел (викайте ми Дан, Дани, Данка, Данчо, Даньо, не ми пука) и както сигурно сте познали аз съм нов във форума. Аз съм един малък, пъпчив, рошав метъл от Пловдив и от има-няма 3 месеца ходя на уроци по акустична китара. Нашите ми обещаха да ми отпуснат пари за (ел.) бас ако успея да влезна в някоя от езиковите гимназии. Прочетох правилата още преди регистрация , а сега вие четете и пишете тук докато аз гледам темите хей, дани, не го ли раздаваш малко високомерно? един съвет, не бъди толкова нахакан че нахаканите хора понякога падат от високо. Цитирай
MirrKo Отговорено Февруари 9, 2009 Отговорено Февруари 9, 2009 Ти си мой човеееек много си приличаме Дани и аз от 3,4 до 5 месеца свиря на акустична китара ии наще ми обещаха пари за Ел. китара (не бас ) ако вляза в някое яко даскало и така айде успехи с басаа Цитирай
Recommended Posts