Putniq Bega4 Отговорено Септември 29, 2005 Отговорено Септември 29, 2005 Hi Jolene! А кои са ти любимите китаристи/ки? Цитирай
Kelly Отговорено Септември 29, 2005 Автор Отговорено Септември 29, 2005 (Редактирано) ооо,доста са :guitar: ..... Като почнем от Jimi Hendrix ,Slash ,Jimmy Page,Tom Morello ,Keith Richards,Curt Cobеin,Jack White та дори и Billy Joe :inlove: ..........много са...няма да изброявам повече :guitar: а btw записах набързо и две кратки записчета,на които аз свиря. :guitar: малко от Sweet Child O`mine 1вото соло на Knockin On Heaven`s Door , ама не съвсем само,че солото нещо не можах да го запиша много хубаво Редактирано Септември 29, 2005 от Jolene Цитирай
Kelly Отговорено Септември 29, 2005 Автор Отговорено Септември 29, 2005 цъкваш в/у линка,после се отваря страница на която цъкваш Free na File Type,след това излиза друга страница на която чакаш 20тина секунди и се появява с големи червени букви файла и оттам десен бутон и save target as Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Септември 29, 2005 Отговорено Септември 29, 2005 (Редактирано) точно така се опитвах да го сваля, обаче: "File Not Found" Редактирано Септември 29, 2005 от Putniq Bega4 Цитирай
Kelly Отговорено Септември 29, 2005 Автор Отговорено Септември 29, 2005 (Редактирано) Ъ .....как така.....работи си нормално линка и файла от тук с десен бутон и другото тук вече трябва да се даунуоудват Редактирано Септември 29, 2005 от Jolene Цитирай
Лелдорин Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 колежке каква ти е китарата? Цитирай
fLiSk Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 Защо просто не ги качиш на Г-мейла на форума? Не че ще мога да ги чуя от работа със всичките не-знам-колко-си защитни системи на мрежата. Цитирай
Morello Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 Защо просто не ги качиш на Г-мейла на форума? Не че ще мога да ги чуя от работа със всичките не-знам-колко-си защитни системи на мрежата. На ж-мейла са Цитирай
One_Voice Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 Като почнем от Jimi Hendrix ,Tom Morello ,Curt Cobеin иее това са яки неща Цитирай
adXok Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 Леллеее, ама ти Джоленка, верно свириш! Аз на 17 почнах с китара да се занимавам. Ама къртиш, Слаш само в прическата и те́на те бие! Аре, добре си дошла... тц тц тц Цитирай
Kelly Отговорено Септември 30, 2005 Автор Отговорено Септември 30, 2005 колежке каква ти е китарата? Squire Showmaster(същата от снимката) Защо питаш?не ти харесва как звучи ли? Малко не беше настроена тогава One_Voice,adXok, мерси за отзивите! По-нататък ще пусна нещо друго ,защото тея записчета са много кратки,че с програмите ,които имам мога за записвам само до 1 минута! и btw някой може ли да ми каже някоя хубава програма за звукозапис,с която да мога да записвам по-дълги песни ! Цитирай
Лелдорин Отговорено Септември 30, 2005 Отговорено Септември 30, 2005 колежке каква ти е китарата? Squire Showmaster(същата от снимката) Защо питаш?не ти харесва как звучи ли? Малко не беше настроена тогава One_Voice,adXok, мерси за отзивите! По-нататък ще пусна нещо друго ,защото тея записчета са много кратки,че с програмите ,които имам мога за записвам само до 1 минута! и btw някой може ли да ми каже някоя хубава програма за звукозапис,с която да мога да записвам по-дълги песни ! ами честно казано не ми харесва как звучи но ти си свириш добре :hello: Цитирай
Kelly Отговорено Септември 30, 2005 Автор Отговорено Септември 30, 2005 въпрос на вкус,въпрос на струни и на песен все пак! аз лично харесвам звученето й,като засвиря нещо ''по-метълско'' примерно наистина звучи яко Цитирай
Recommended Posts