Kelly Отговорено Септември 20, 2005 Автор Отговорено Септември 20, 2005 мне,не съм в Младост. Ама на всеки се случва да му спре тока...и все когато не трябва някаква авария явно .... Цитирай
Steppenwolf Отговорено Септември 23, 2005 Отговорено Септември 23, 2005 (Редактирано) Welcome и от мен, обичам да виждам проблясъци от трезвомислещи и усланящи се на съзнанието.. :hello: Пиша късно, но това е нещо нормално за мене - аз си летя нейде из въображението и съм малко завеян от тоя винаги попътен вятър, дето сам си го правя, и дезориентиран. Редактирано Септември 23, 2005 от Stone Цитирай
MadHatter Отговорено Септември 24, 2005 Отговорено Септември 24, 2005 10ти клас съм с информатика,математика и физика.Иначе въпреки пънкарските ми наклонности съм много добра ученичка щом имаш мозък да се запишеш в подобна паралелка значи явно имаш мозък и за музика.останалото е лично предпочитание.лично аз също бях на твойта вълна преди една,две,три години...явно физиката и тия глупости го удрят на анархизъм. и така..аз укъснех а и си олд скуул тука ама..айде да ти е за сефте от мене:"welcome!" Цитирай
Kelly Отговорено Септември 24, 2005 Автор Отговорено Септември 24, 2005 Мерси! Е да малко съм олд скуул,ама кво да се прави явно физиката и тия глупости го удрят на анархизъм. е не е баш така......ама това за всеки си е индивидуално иначе 'ич не са глупости много са сериозни даже ... ама все тая.......важното е :guitar: да има Цитирай
MadHatter Отговорено Септември 24, 2005 Отговорено Септември 24, 2005 спокс .нали и аз това уча..не мога да кажа че е глупост но може би така влияе малко.не знам...айде по едно чайче от хмел! Цитирай
Kelly Отговорено Септември 24, 2005 Автор Отговорено Септември 24, 2005 ха,не знаех ,че си ми колежка и по профил в даскало ! евала !!! айде и от мене едно чайче имаш! Цитирай
drizzt Отговорено Септември 24, 2005 Отговорено Септември 24, 2005 Добр дошла Математиците и програмистите уважават чая от хмел Цитирай
Kelly Отговорено Септември 24, 2005 Автор Отговорено Септември 24, 2005 мерси! ъм..аз всъщност чай не пия,ама иначе го уважавам! Цитирай
rockstar666 Отговорено Септември 27, 2005 Отговорено Септември 27, 2005 Струва ми се , че пак забрави снимките Цитирай
Kelly Отговорено Септември 27, 2005 Автор Отговорено Септември 27, 2005 ееее,добре де,споко!Ще си направя няколко нови с китарата и ще постна! Иначе имам едни други с китарата,ама тях няма да ги поствам Цитирай
One_Voice Отговорено Септември 27, 2005 Отговорено Септември 27, 2005 Иначе имам едни други с китарата,ама тях няма да ги поствам на каква ли тематика са тези снимки :think: Цитирай
Kelly Отговорено Септември 27, 2005 Автор Отговорено Септември 27, 2005 хаха,кой какво си помисли!!!! ми съвсем нормални снимки на музикална тематика ама просто ще си направя нови и това е.точка по въпроса . Цитирай
Anakon Отговорено Септември 27, 2005 Отговорено Септември 27, 2005 хаха,кой какво си помисли!!!! Чичко Фройд к'вото е казал го е казал съвсем на сериозно Цитирай
MadHatter Отговорено Септември 29, 2005 Отговорено Септември 29, 2005 чичко фройд е велик но за някои теории греши а аз лично само една снимка видях с китарката..... искам ощеее...веднага! Цитирай
Katsko Отговорено Септември 29, 2005 Отговорено Септември 29, 2005 (Редактирано) ааа,само за Фройд нема да говорите тука ей!стига ми университета,колкото до теориите му...няма "грешни" и "правилни",има доказани и недоказани... ае,ИтсеДжам да трие чата,сори ама требе да се разсее мъглата оти чичко Фройд е сериозна тема...обещавам да не чатя повече(поне не скоро) :green: Редактирано Септември 29, 2005 от Katsko Цитирай
Recommended Posts