Kikata Публикувано Януари 28, 2009 Публикувано Януари 28, 2009 Значи става въпрос за някакви школи ROCK BALLADS, за който прочетох във една табулатурка ако някой може да ми каже от каде може да се закупи или намери ще съм му благодарен.Ето и цитат от табулатурата "This tab is 100% right! You cant get anymore right than this. Its right from the book! If you want the whole song send me an email whyarewe@hotmail.com Im just to lazy to tab the whole thing right now. If you like classics I advise you to buy this book "ROCK BALLADS"" Цитирай
Muteriac Отговорено Януари 28, 2009 Отговорено Януари 28, 2009 /offtopic Това звучи като "при нас е най-качествено!" Цитирай
Kikata Отговорено Януари 28, 2009 Автор Отговорено Януари 28, 2009 Обарках раздела И се пак някой знае ли я тази книга Цитирай
npace Отговорено Януари 28, 2009 Отговорено Януари 28, 2009 И к'во като таблатурата е райт фром дъ бук? Често разните такива книжки с табове грешат. Не се ослушвай, ми си ползвай ушите Цитирай
Kikata Отговорено Януари 29, 2009 Автор Отговорено Януари 29, 2009 Поинтересувах се защото може да видя нещо ново в тази книжка което до сега не съм свирил Цитирай
Recommended Posts